8. heinäkuuta 2009

Minun on tarkotus kirjottaa vasta sitte kun olen Englannissa oikeesti, niin kirjoittaa oikeesti. Mulla on väsynyt olo tyhmä olo mutta ihan kivaa silti. Tahtoisin Englantiin. Tai tahtoisin olla siellä jo. Mua kammottaa nämä viimeiset 6-8 viikkoa Suomessa. Pitäisi tavata kaikkia vaikka tahtoisin oikeesti olla vaan niiden läheisimpien ihmisten kanssa ja viettää aikaa omassa huoneessani (ihan kuin en tarpeeksi viettäisi) ja ja ja-- Ja.

EN tahtoisi: kiirehtiä. Olla mitään muuta kun olen ja tahtoisin itte päättää ja valtaosan päätäki.

Meen huomenna valmennustilaisuuteen kun se silloin riparin jälkeen jäi. Mulla on ollut ihana kesä. Tai siis. On väsyttänyt ja ollut niin niin niin paljon ajateltavaa ettei se sitten vaikutakaan enää niin ihanalta mutta se on ollu silti. Ripari oli ♥ ja Norja oli ♥ myös. En tahtoisi kamalasti takaisin mutta ne muistot saa mua jaksamaan myös.

Juttelin Madelin (host-äiti) kanssa mesessä. Tai ensin se mailasi mulle. Sitten lisäsi meseen. Juteltiin kaikkea (minä ymmärsin mitä se sanoi! ja luultavasti se myös ymmärsi mua) jajaja Michael soittaa pianoa ja sitten kun oon ollut 2-4vkoa Englannissa (riippuen nyt ihan siitä koska lähden) niin on tiedossa synttärijuhlat. Oi, Madelin synttärit on 13.9. Kathleenin 14.9. ja mulla 15.9. Madel sanoi että voidaan viettää yhteiset juhlat sitten. Sitten se kysyi että enkö minä soitakki pianoa ja sanoin että juu mutta olen siinä aika huono (kun en ole kovin hyvä JA en tahdo antaa mitään ennakko-odotuksia) ja se sanoi vaan että don't worry, siellä voin oppia lisää. Ihana♥ Jajaja sitten öö öö niin sitten Madel kyseli mun vanhempien ammateista, sanoin että äiti on sairaanhoitaja ja isä sähkömies ja sit se sanoi että Peter on engineer (kai?) eli siis joku insinööri ja se oli kai sähköinsinööri. Sit se itse on kotiäiti ja se sanoi että siksi että se on laulaja ja tahtoo keskittyy siihen uraansa. Mitämitämitä???!!! Ihan sairaankivaa.

Tahtoisin kirjottaa joka toisen sanan in English, musta vaan tuntuu siltä kun selostan englanninkielistä keskustelua. Apua kuinkakohan paljon kirjotan Englannisa sitten enää suomea? Ei se mitään. Koittakaa ymmärtää!

4 kommenttia:

 1. Voih pikku, mä oo iha fiiliksissä su puolesta! :)
  Kamera mukaa ja PALJON kuvia KAIKESTA! :D

  Mä jo mieti et millasetha tei tripla-synttärikekkerit tulee olee. xD

  VastaaPoista
 2. tottakai tottakai paljon paljon tuun ottamaan kuvia! ja kamera mukana aina niinku suomessaki!!

  VastaaPoista
 3. oi musta sä kirjotat jotenki tosi ihanasti. :) löysin sun blogin tuolta gallerian vaihtariyhteisöstä, nii rupesin lukee. ite oon kans lähössä vaihtoon mut espanjaa.

  VastaaPoista
 4. hei oi kiitos tosi paljon. mä itse asias just kans luin sun blogia, oli tosi kivaa luettavaa sekin! (:

  VastaaPoista