24. elokuuta 2009


Kuuntelen surullisia lauluja YouTubesta ja olen viettänyt laatuaikaa äidin kanssa tänään koko päivän sen jälkeen kun heräsin yhden aikaan nukuttuani yli 12 tuntia. Tänään mun piti käydä ajoissa nukkumaan ja esim. huomenna herätä viimeistään kymmeneltä aamulla (arvatkaa onnistuuko?).

Ja arvatkaa mitä? Lähtöön on enää kuus päivää. Oikeestaan viis päivää. Eli maanantai tiistai keskiviikko torstai ja perjantai. Ja kaikkina päivinä paitsi huomenissa jotain ohjelmaa jo l i i k a a. Ja okei keskiviikkona ei ehkä ookkaan mitään, en minä jaksa pyytää ihmisiä tänne koska en vaan jaksa. Musta tuntuu että en jaksa nähdä enää ketään (koska oon nähnyt niin montaa ihmistä jo) mut sitten samalla on muutama ihminen joista en välittäis päästää irti vaan joitten luona ja kanssa haluisin olla paljon ja nimenomaan vaan olla.

Tänään tuli ensimmäistä kertaa semmoinen olo että voisi olla niinkin etten olisi lähdössä vaan olisin jäämässä Suomeen (jos en viime vuonna oisi saanut semmoista päähänpistoa ihan yllättäen että jee lähden vaihtoon). Ja semmoinenkin olo että ei tulisi maailmanloppua jos en oisi lähdössä paitsi että todellakin olen lähdössä enkä jäisi kyllä tänne en en en. Silti.

Oli ihanaa vaan kattoa monta tuntia äidin kanssa videoita kaikkia meidän lapsuudesta oi kun oltiin pieniä. Ja sitten oli ihana yllätys sekin kun Lassi soitti minulle ja oli melkein meillä ja se oli pyöräillyt tänne. Piristävyyttä. Mun pitäis nukkua. Tahtoisin hirveästi syödä suklaamuroja, varsinki kun keittiön kaapissa on avaamaton paketti Weetoksia!

Kattelin Tenavatähtiä vuodelta 1993 ja aattelin koko aika että haenpamuroja haenpamuroja mutten hakenut. Ja Paulaa (on paula lehmä cool se voittaa kaikki muut saa vanukkaasta täplikkään ja se vie kielen mennessään vanilja suklaa suklaa vanilja vanilja suklaa suklaa vanilja paulalla on villitrillit, voitte kattoo tuon vaikka kuin monella kielellä youtubesta, niin minäkin teen koska olen vähän nolife joskus). Nyt voisin tehdä niin että: 1. haen muroja 2. haen myös paulaa 3. juon ananasmehua 4. raahaan ruuat ylös 5. etsin jonkun kirjan jota lukea 6. luen sitä kirjaa ja syön 7. NUKUN 8. herään aamulla _järkevään_ aikaan 9. nukun esim. päiväunet jos väsyttää.

Ettäniin.
Ps: kävin DOKissa perjantaina ja se oli kivaa loppujenlopuks taidan mennä ensperjantainaki. Vika ilta Suomessa, niin kyllä se kannattaa niin niin. Ja oli Taiteiden yö ja se oli vähän outoo, oli ihan kiva istuilla ja jutella ja sillai mutta sitten kotimatka hyi. Bussi oli ihan täynnä. Siellä oli ällöttäviä ihmisiä. Väsytti. Itketti. Tahdoin pois. Onneks oli ystävä joka oli oikeasti läsnä ja mun kanssa ja saattoi mut kotiin.

Tuntuu että se yö ja ilta ja no se aika siinä että se kasvatti jotenkin. Elämä kasvattaa koko aika, uskoisin niin. Tunnenkin niin. Tuntuu kivalta tuntea.

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa pieni.
    Nauti joka hetkestä ja raportoi usein tänne kaikkee. Ja ota PALJON PALJON PALJON kuvia. Ja kirjota päiväkirjaa ja kirjeitä. *kaukohali* jos oisin yhtää lähempänä, nii halaisin sut ruttuu. <3

    VastaaPoista