1. syyskuuta 2009

Tänään menee hyvin! Paremmin. Better. Or something like that!!

Olin eilen aika epätoivoinen. Niin siis apua mikäs päivä tänään on, niin siis nyt on tiistai. Ja eilen käytiin hostfamilyn kanssa jossakin car racing -jutussa, se oli kivaa. No okei ei ne racing cars vaan enemmänki se että sain olla perheen kanssa. Kaikki oli ihania ja tutustuin kaikkiin vähän paremmin, näin Peterinkin siis sitten niin eilen ekaa kertaa (tuntuu et siitäki ois jo ikuisuus). Se on ihan tosi kiva (apua oonkohan kirjottanu tästä jo :DD).

No mut niin, Annaan en kyllä tutustunu vielä eilen paremmin ja se harmitti. Vaikka oli ihan kiva päivä, niin mulla oli illalla joku kauhein fiilis. No ei ehkä kauhein, mutta aika paha. Sain jutella isän ja Akun kanssa koneella, se oli ihan kivaa, ja vaikka en tiedostanu mitään koti-ikävää, niin ehkä se oli silti jotakin sen suuntaista. Mulla oli tyhmä olo, yritin mennä Peterin kans kattoo jotain leffaa mut turhauduin ku se tuli suoraan tv:stä ja siinä ei ollu tekstityksiä, joten menin joskus yhdeksän jälkeen jo nukkumaan, tosin sitä ennen itkemään aivan hullunlailla. Se teki hyvää.

Tänä aamuna sitten piti herätä joskus ennen seittemää ja lähteä kouluun. Täällä on aamupala joka aamu klo 7am paitsi onneks ei viikonloppuisin (no sillon se on joskus 9-10 aikaan joten joo paljon paranee...). Sit 8.30 alkaa koulu. Tänään Madel näytti mulle ja Annalle reitin sinne. Ja sit jäätiin sinne. Mr. Robson (6th formin rehtori kai) tuli sanomaan jotain ja sit opinto-ohjaaja tai joku tutor haki meidät siitä. Se puhu jtn enkä ymmärtäny mitää, se info oli ainaski yhen tunnin pitkä ja olin ihan a p u a. Mutta nojoo, sitten oli joku break ja sit taas sitä sen opon kanssa, se oli kyllä kiinnostavampaa koska valittiin aineet. Neljä ainetta koska ollaan 6th formilla ja sai ihan itte valita, joten tämän vuoden opiskelen
- käsitöitä (pelkään vähän mitä tästä tulee, oon opiskellu kässää viimeks kolmosella. mut haluun oikeesti oppii ja ku sanoin et oon siinä huono ni se opo sano et no ota se silti joten joo)
- kuvista
- valokuvausta
- musiikkia

ja that's it. oi niin kivaaaaaa.
Sitte oli ruokatauko ja eksyttii Annan kans ku oltais tultu kotiin syömään ku ei pystytty ostaa koululta mitää. Ei myöskään löydetty kauppaa joten ei sit syöty. Sit oli joku 6th form activities, kai niitte oli tarkotus tutustuttaa ihmisiä tai nostaa ryhmähenkeä tjtn. Menin yksi common roomii ja sit olin ihan whaaat ja joku opettaja kysy et mitä teen siellä, sit selitin et mut vaa lähetettii sinne ja se kävi kysyy siltä meidän opolta et miks se lähetti mut sinne.. :D Mut no sit sain jäädä sinne, ne rakens jotain tornii siellä ja olin ihan ihmeissäni. Natalia (vaihtari Slovakiasta) tuli sinne sit kans ja yks tyttö tuli kysyy jotai ja sanoin et en tajunnu ku en puhu kunnolla englantii ja se sano jotain sorry ja taputti olkapäälle. En tiiä, siitä tuli hyvä mieli et joku huomas.

Sit se sama tyttö, Ruby, kysy et lähetäänkö Natalian kans sen mukaan ja mennää sinne ulos ku siellä oli lisää niitä kaikkia rasteja. Mentiin sit ja poimittii Julianna ja Hanna (vaihtareita kans) mukaan siinä matkalla. Oli ihan kivaa, hengasin vaan niitten kanssa, en tajunnu mistää mitää ja oli kivaa. Ja pian sit jo lähdettiin kotiinki. Ruby oli tosi kiva ku se jutteli meille kaikkee ja vielä tuli sanomaan heippa ku olin lähdössä kotiin ja käski että ootan ku se käy vessassa (ja mä ootin Annaa) et se vois hyvästellä.

Mä haluun englantilaisia kavereita! Tai siis kavereita täältä. Tai jotain. Kaikki vaikuttaa niin semmosilta aaaaaa.

Sit tultii koulusta kotii, täällä ei ollu ketää, sit Madel tuli ja haki myös Michaelin ja Kathleenin ja Peterin (lapsil ei oo viel alkanu kouul) ja sit opetin Michaelille pianonsoittoo jonkun aikaa ku se halus ja sit se pyys että opettaisin sitä joka päivä. Of course, vastasin. Oi se on niin ihana.

Apua ja nyt mun täytyy mennä, en voi olla koneella liikaa ettei tuu sanomista.
Nyt tykkään olostani täällä hirveesti. En ymmärrä kyllä mistään mitään. Mut kaikki on okei ja on kivoja kaikkia ja tutustuin Annaanki paremmin ku koulusta tultii ja täällä ei ollu tosiaa ketää ja mentii sit Tescoon ostaa välipalaa ja muutenki kun matkat oltiin yhdessä ja eksyiltiin ja kaikkee.

KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ!!
love miss n love u all

4 kommenttia:

 1. oijoi upealta kuulostaa elosi siellä =)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että siellä on asiat hyvin ja sulla on mukavia ihmisiä ympärillä. Ja varmasti saat sieltä jotain kavereita ku menee aikaa hiukan lisää ja hengailette yhdessä enemmän. *kaukohali*

  VastaaPoista
 3. Hienoo että perhe on mukava, helpottaa varmasti tosi paljon asioita ja siellä oloa ihan muutenkin. Noi oppiaineet on kyl kivat kun saa varmasti opiskella sellasta mistä on oikeesti kiinnostunu! (--:

  VastaaPoista
 4. Voi Iines kun on liikuttava ja upea lukea sun kirjotuksia. Selvästi pärjäät siellä vaikka välillä onkin oloja jos jonkinlaisia. Olet mun urhea tyttöni. Rakkain terkuin Äiti

  VastaaPoista