2. syyskuuta 2009


Tykkään koulusta koko aika vaan enemmän ja enemmän. Tänään ymmärsin ehkä vielä vähemmän kun eilen, koska oltiin muiden sixth formilaisten kanssa eikä enää siinä samassa vaihtariporukassa koko aikaa. Oli ihan kivaa. Uskoisin. Mun enkkua kehuttiin, tulin tosi iloiseksi. Ihanku joku ois tajunnu.

Mutta. Ajattelin että voisin vähän lisäillä kuvia, niitä ei tosin vielä oo paljoo. Joskus tässä voisin lisäillä kuvia eri huoneista myös, nyt en kun en ole niitä koneellelaittanut vielä. Mutta ainaskin haluan näyttää teille Michaelin ja Kathleenin. Eli.

Tässä on Kathleen:
se on joku the cutest little girl in the world. Oikeasti. KATTOKAA SITÄ! Se on pian 6v ja toisinaan hiukan rasittava kun se huutaa ja leikkii koiraa koko aika. Mut aww se on niin ihanatyttö että voi voi oiiii niin.

Sitten Michael:

Se on niin kohtelias ja kiltti poika että ihmettelen voiko semmosta ollakkaan. Se puhuu mulle ihanasti koko aika ja hitaammin ku muille ja haluu et opetan sille pianonsoittoo. Eilenki opetin sille Blowin' In The Windia ja tänään kuulin yläkertaan ku se kovasti harjotteli sitä. Se on niin kiva kans!!

Muista mulla ei sillai vielä ookkaa kuvia joita tänne voisin laittaa. Mutta mutta joskus sitten tulee lisää niitä varmasti niin jooooo..

Apua nyt tuntuu jotenki neutraalilta. Pystyn rauhassa olla täällä vaikka en meinaa tajuta asioita mut se ei masenna enää ku vähän oon kuitenki oppinu tajuamaan. Asia joka tuntuu vaikeimmalta on se etten osaa elää näitten sääntöjen mukaan täällä kotona ja pelkään koko aika et teen jotain väärin. Kieli tuntuu sujuvan kyllä ja se tuntuu kivalta oppii mut toisten säännöt argh, en oo vaan hyvä sellasessa.

Kyllä se tästä ja huomenna pääsee opiskelee aineita aaaaah ihanaaa i think i'll love it koska se vaikuttaa niin aaa niin. Jooheippa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti