23. lokakuuta 2009

Aw, soittelin just Michaelin kanssa pianoa ja kun se on nyt oppinu koko Walking In The Airin ja säestän sitä ja se soittelee melodiaa ja sit soiteltii sitä tossa ja sit Madel tuli videokameran kanssa ihan innoissaa ottamaan videoo meistä. Voi ei. :DD Jotenkin kivaa silti että se oli nii innoissaan.

Eilen oli illalla ihan kivaa, lähdin sinne Madelin keikalle vaikka en ois meinannu oikeen jaksaa ja sit Michael ja Kathleen tuli mukaan kans. Oli ihan kiva olla siellä ja tultiin ennen yhdeksää jo kotiin ja laitoin lapset nukkumaan. Nukahdin ittekin niiden kanssa vahingossa ja menin sit samantien nukkumaan ku heräsin kymmenen jälkeen sieltä niitten vierestä.

Tänään oon vaan jumittanu, kattonu Salkkareita, ollu koneella ja syöny jtn välipalaa. Ja sit soittelin tosiaan Michaelin kanssa pianoa. Ja ootan et Iida lähettää viestiä, sitte se tulee tänne yöks. Jotenkin kivaa. Ja sitte huomenna LONTOOSEEN apua pitää herää sairaan aikasin. Onneks nukuin niin paljon viime yönä ja tänään on kans PAKKO mennä ajoissa nukkuu. Oivoi. Mutta kivaa silti.

Mulle tuli hirveä ikävä Rosaa, kirjoittelin sille kirjettä ja mailia. Aika tyhjä olo nyt, mutta kaikki on ihan kivaa. Sisällä on SAIRAAN KYLMÄ, eilenki jouduin yöllä pitää kahta paitaa plus töppösiä plus sukkahousuja plus villapaitaa päällä. Ja silti palelin.

Katottiin videoita keittiön telkkarista ja sitte pyysin saada ladata tuon videon omalle koneellenikin, se tulee Galleriaan ja Facebookiin pian (vaikka eipä se sillai ihmeellistä nähtävää ole, mutta silti). Sit kun latasin sitä videota tähän koneelleni niin Madel oli ihan että hei iines, jos tahdot, saat tulla tänne meille ja takas Englantiin tän sun vaihtarivuoden jälkeenkin jos tahdot. Sit olin sillai et ai siis mitä (kun en käsittäny tarkottiko se kylään vai asumaan) ja se sanoi että siis niinkun ihan asumaan, jos oot aikeissa tulla takaisin Englantiin siis. Vähän jotenki kivaa että se tykkää musta oikeesti! Mulla oli vaihtoehtona lopettaa kouluni Englannissa tai sit Suomessa, mietin et joo siis haluan olla Suomessa tämän vuoden jälkeen mut nyt en taas tiedä. Saapa nähdä. Ja pitää kattoa miten asiat menee. Mutta teki hyvän mielen silti.

2 kommenttia:

  1. No wau kun mukava lukea sun tekemisistä positiivista tekstiä. Mä sain tänään täällä töissä sikainfluenssarokotuksen hui. melkein kaikilla on tullu siitä käsi kipeeksi ja joillain jopa flunssa. Akulla tänään jalka kipeä eli on kotona, onneksi mulla töitä vaan ad 16 niin pääsen illaksi kotiin. Hali pusuja ja lämpimiä ajatuksia sulle tyttöni. äiti

    VastaaPoista
  2. ma kanssa lueskelin joittenki kavereiden juttuja tuosta sikainfluenssarokotuksesta, niille oli tullu kauhea tauti siita, mutta kestany vaan yhden paivan. ja koko kasi kipeeksi. toivottavasti sulle ei tuu paljon mitaan.

    ma kirjottelen seuraavat kaks viikkoa ilman aatapisteilla ja ootapisteilla, koska oon toisessa perheessa ku mun perhe on lomalla ja niilla ei oo nettia, joudun kayttamaan konetta kirjastossa ku toistaseks viela en saanu toimimaan mun lappariin nettia taalla, pitaa toiste viela koittaa, mut en kylla usko et se alkaa toimimaan. uudesta perheesta tulee tekstia varmaan pian lisaa.

    VastaaPoista