21. lokakuuta 2009


Tämän päivän tunnelma on ollut ainakin tähän saakka (kello on 16:18) ihana. Semmoinen hyvä, rauhallinen, sadepäiväinen muttei lohduton silti. Aamulla kun menin alakertaan, odotti siellä hassu näky: olohuoneen lattia täynnä ilmapalloja. Kun hain kameran, Madel jo oli ilmapallojen keskellä, tässä teille kuvadokumenttia siitä. Niputin ilmapalloja hakaneuloilla yhteen (hui sitä hommaa, pelotti että puhkasen ne) ja sitten kävin koneella mutta koska kello ei ollut paljoakaan, ei siellä ollut ketään oikeastaan.

Sain Inkalta kirjeen, se oli ihana ja siellä oli suklaata ja se oli pitkä ja vastasin siihen heti ja se vastaaminen kesti joku kolme tuntia. Se oli hyvää aikaa. Kirjoitin, mietiskelin, suljin silmät, kuuntelin musiikkia, kuuntelin sadetta, luin vähän Inkan kirjettä, kirjoitin vähän omaani, otin pari valokuvaa, kirjoitin taas, kirjoitinkirjoitin, piirsin, kirjoitin... Olo oli ihana kun sain laittaa osoitteen kirjekuoreen, tuntui niin Valmiilta. Tuntui niin onnistuneelta ja niin.. Tuntui niin.

Joten, kahdestatoista kolmeen kirjoitin kirjettä, kello on pian puoli viisi, tunti meni siinä kun luin kirjeen ja laitoin sen kirjekuoreen. Nautiskellen. Nyt on kaksi kirjettä postitettaviksi ja tänään tosissani aion mennä Post Officeen. Vihdoin.

Kathleen pyysi että teen solmun vedellä täytettyyn ilmapalloon. Hyvä paikka sitoa vesi-ilmapalloa sängyllä, mutta ei se kai haittaa. Se ihasteli tarroja mun tietokoneessa. Ihanaa että on joku muukin joka on niin hulluna tarroihin kuin minä, hihii.

Tein kivan soittolistan ja kuuntelen sitä nyt. Oisi kuvia lisättäväksi, mutta Anna on koneella. Odotan kun pääsen kirkolle, tuntuu kivalta jotenkin tänään lähteä. Varmaan on ihan kivaa tulla takaisinkin. Tavallaan toivoisi että päivä ei loppuisi ollenkaan, se on niin. Niin tällainen. Tavallaan toivoo että huominenkin olisi vaikka se tuskin on. Tulee pettymys kun tajuaa että huomenna ei ole enää tällaista.

Mulla ei ole paljon asiaa nyt. Mulla on paljon ajatuksia joita ei kirjoiteta blogiin tai Facebookissa toisen seinälle. Ne kirjotetaan oikeeseen kirjeeseen tai kerrotaan kasvotusten kun hetki on oikea.

Jos joku haluaa tarjota mulle töitä osoitteenkirjoittajanakirjekuoreen niin OLEN HYVIN ILOINEN, nimittäin se on hauskaa hommaa enkä välttämättä tartte palkaks muuta ku karkkia. Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti