5. marraskuuta 2009

Taas koululla, tosin koulu on jo loppunut, lahtisin muuten kirjastoon (siis Kingswoodin), mutta se on kiinni torstaisin. Kirjastossa on toisinaan vahan kummalliset aukioloajat muutenkin, tai etta se vaihtelee hirveasti koska se on auki ja joo, ihan sama.

Tanaan oli kiva art lesson, tehtiin vaan omia projekteja ja sain kehuja mun portfoliosta, joka ei oo kylla viela laheskaan valmis, mutta tanaan tajusin et ei taida olla kaikilla muillakaan, eli vahan turhaan eilen panikoin. Tosin olin silti ihan jaljessa muihin verrattuna, eli ei se ehka ollutkaan ihan taysin turhaa.

Kassassa on nyt myos kivaa, maanantaina tehtiin huovutusta ja tanaan sit tein kaikkia juttuja siihen, mika se sana nyt on suomeksi: embroidery. En ees oo varma mita se tarkottaa, ooaaa jotain kirjailua ehka? Kuitenkin, tein machine embroiderya ja sitte oisin halunnu myos jotain helmijuttui tehda siihen mutta ei ollu tarpeeks aikaa, ainaski on jtn mita huomenna tehda.

Tanaan luultavasti tulee olemaan aika tylsa paiva, voisin kayda vahan juttelees Patsyn kanssa ja sitten vaan datailla koululla ehka niin kauan ku koulu on auki, koska kotona nyt ei oo mtn tekemista, paitsi ehka jos tekee koulujuttuja, joita niitakaan ei oo kamalasti tehtavana, oikeestaan vaan se taidejuttu, ja saisin hirveen saarnan siita jos rupeisin jtn maalaamaan siella meidan huoneessa. Ei mun tietysti tarttisi sita kertoa noille, mutta siis kun tartten kuitenki vetta jos maalaan ja muutenki, jos sit sotkisinki jotain niin ei oisi kivaa. Joten joo, no voisin lahtea valokuvailemaan. Keskustaan en tanaan viitti lahtea, koska meen sinne kuitenkin huomenna Iidan kanssa.

Toivon mukaan paastaan jo lauantaina kotiin, tosin ei ole ihan varmaa viela. Ehka sunnuntaina. Viimeistaan sunnuntaina! Kiva paasta sinne taas, paitsi etta no toki meidan huone on pienempi ja mun pitaa vahan jarjestella mun vaatteet uusiksi ja ja ja. Tanaan tosiaan on vasyttava paiva. Hyvin vasyttava.

HEI MUUTEN, jos isa tai Aku tai joku muu isan kotiosoitteen tietava lukee tata, niin voisiko kertoa sen mulle, siis lahettaa vaikka sahkopostilla tai tekstarilla, oisi postia lahetettavana, mutta en muista kuin tien nimen (miten voisinkaan unohtaa). Kiitos.

3 kommenttia:

 1. Heei onks Rosalla muuten kans jotein blogia, ois kiva lukee senki kuulumisia:)

  - Jessica

  VastaaPoista
 2. Rosalla ei ole blogia, eikä sillä vielä ole kotona edes nettiä ja epäilen, että koulussa nettiaika on aika rajoitettua niillä plus että kaikki sivut estetty.

  Mutta kyllä sillä tietääkseni siellä ihan hyvin menee, kerran viikossa suunnilleen puhelimessa sen kanssa puhun.. ((:

  VastaaPoista
 3. Höööö, nooo ehkä sitä joutuu sit oottaan sen kertomuksia siihen ko tulee takaisin sieltä=) Nomut se on hyvä tietää et hyvinmenee. Ja että sullaki, päivittäin pariin kertaan pakko tulla tarkistaan ain et onko täällä päivitystä, hee

  - Jessica

  VastaaPoista