15. joulukuuta 2009

OHO Suomessa on _aika_ kylma oikeastikin! Ei taallakaan mikaan lammin ole, mutta plus nelja silti ja ulkona parjaa ihan hyvin jos on ohut paita ja sen paalla maiharitakki ILMAN VUORTA. Mulle tulee niin ilonen olo kun Suomessa on niin kylma. Odotan jo niin paljon etta paasen sinne kylmaan oi, tosin en sitte tieda onko uloslahteminen ihan niin hauskaa oikeesti. Oi silti!
Laittakaa mulle kommentteja pakkasesta, esim. kertokaa kuinka kylma on! 8))))
OIIII KOLME PAIVAA.

Tanaan viimeinen nuortenilta, huomenna vahan Centreen ja torstaina PAKKAAMISTA ja perjantaina aamulla lahto Lontoon kautta Suomeen sitten tosiaan oi oi oi OI. Tuntui eilen niin hassulle kun sovin Suvin kanssa etta joo, ensi tiistaina sitte ennen Lepaanii mennaan valokuvailee ja sitten sen jalkee kavellaa Lepaaniin. OI.
oioioiOI

3 kommenttia:

 1. Emmi (sejokalähettisullejoskussähköpostia)15. joulukuuta 2009 klo 19.04

  Haluut siis tietää kuinka kylmä tääl Suomessa on? KYYYYLMÄÄÄÄÄ! Kiva kävellä kouluun joku 1,5 km ku kasvot jäätyy melkee irti vaik ei tääl oikeesti oo ku joku -13, mut se tuntuu ihan älyttömän kylmältä ku koko syksy/talven ei oo viel ollu näin kylmää... En voi edes viedä koiraa lenkille ku sekin jäätyis :< Mut kommentoin koska pyysit et joku kommentois ja must on reiluu et kommentoin koska kuitenkin vaan kyylään kaikkea mitä kirjotat vaikken kuitenkaan tunne sua, joten tuntuu vähän reilummalta ku kommentoin edes jotain :D

  VastaaPoista
 2. AAA hei iines, pääsisitkö sitten maanantaina käymään lumossa?? kun kun niin... tiistaina loppuu koulu ja ois kiva nähdä ees pikkasen. kauhee ikävä.

  pakkanen on hei joo hirveen kiva, oota vaa! pitää pukeutuu pallon näköseks ja silti nenä jäätyy. mut no. vähä vaihteluu niihi plus-asteisiin... :D

  MUTTA MUTTA niin! kuuntelen tässä la valse d´Amelie ja fiilistelen. (tulee muuten aina näistä tiersenin biiseistä sinä mieleen.)

  with love aura

  VastaaPoista
 3. emmi:
  hihii kiitos kommentista. saa kommentoida useamminki, aina kun kyttää joooko!!?? koska oon aina sillain toiveikkaana että kommentteikommenttei ja sit ei koskaan oo..
  mä vaan ootan sitä et pääsen sinne kylmään, jotenkin tuntuu kivalta idealta se. kylmyys. :D

  aura:
  aattelin joo tulla maanantaina mahdollisesti lumoon jos vaan kerkiin, nään yhtä ystävää siinä päivällä ku se on helsingissä käymässä mut varmaan sit illaks kerkeen lumoon. pitää ottaa selville vielä mihin aikaan se on ja kaikkea ja kuka pitää musta huolta siellä koska jonkun pitää oikeesti tulla mun kanssa sinne ja istuu mun kanssa siellä ja olla koska muuten tuntuu tosi tyhmältä.

  oi la valse d'amelie, se on ihana<3
  nähdäänpian varmaankin uskoisin toivoisin, heippa siihen saakka<3

  VastaaPoista