3. joulukuuta 2009

Tänään mä teen päivityksen mun kaikista luonnoskirjoista. Ne sisältää siis valokuvia, piirustuksia ja tekstejä, tässä on niistä viisi, yksi uupuu ja se on kässän sketchbook, tällä hetkellä sijaitsee koulussa kaapissa niin en siitä pystynyt ottamaan kuvia. Voin kuitenkin toteuttaa tämän saman siihenkin liittyen sitten joskus kun jaksan.

Kuvissa esiintyy joitakin sivuja kustakin kirjasta ihan vaan esimerkkinä siitä mitä niihin on tehty. Ja kaikki nämä kirjat siis on tänä aikana täällä Englannissa tekemiäni eikä mikään niistä ole vielä täynnä/valmis. Osa on koulua varten ja osa ihan muuten vaan. Oon aina ensin ottanut kuvan kirjasta ja sen jälkeen alkaa sen sisältö. Kuvat on kohtuullisen huonoja, olisin voinut skannata koulussa, mutta emmä uskalla näin paljoa viettää aikaa siellä suunnilleen skannaamassa päiväkirjaani, heipähei! Mutta ehkä te saatte näistä jonkinlaista kuvaa. Ehkä mä teen vaan siks että tää on mulle tärkeetä jollain tavalla.

Enjoy!

PS: blurrailin kivasti kaikki tyhmät / henkilökohtaiset / englanninkieliset tekstit (((((:

1. Päiväkirja
Tässä on ihanat kannet (vähän kankaiset) ja se on ihanan paksu ja ihana muutenkin. Se on jo aika täynnä, siellä välissä kulkee aina hirveä määrä papereita ja tarroja joita sitten liimailen joka paikkaan ja aina siinä kohtaa missä oon kirjoittamassa on myös kynä, koska se pysyy siellä välissä oikein hyvin ja sopivasti.
(liimattu paperilappu on bussilippu)
100 asiaa joista saan olla kiitollinen.

Tässä mennään nyt.

2. Art Sketchbook
Tämä näyttää tylsältä vaikka se on ihan kiva. Kooltaan siis A4 ja kierrätyspapereista tehty ja siinä on ihanat ruskeat sivut. En tosin ole tyytyväinen itse sinne tuottamaani sisältöön, mutta.
Kaikki rakastaa Google Translatoria nyt eiks niin? 8))))
Aiheena on siis Human Form ja pitää katsella joitakin toisten taiteilijoiden töitä, yksi mun taiteilijoistani on Carol Peace. (ja kyllä: EN ole kovin hyvä piirtämään, mutta kun ehkä se nyt ei oo se pointti näiden kirjojen esittelyssä joten kestäkää)


Tässä toinen taiteilijani, Sophie Morgan.

(tämä kuva ei suostunut menemään oikein päin)


Randomeita sketchingejä. (hyvä suomi iines)

3. Runokirja
Tänne kirjoitan vain runoja aina silloin kun siltä tuntuu, aika usein bussissa. Tai koulussa. Tai puistossa. Tai kahvilassa. Tai sillain. Liimasin kanteen kortin. Musta se on kaunis.
Välistä löytyy kaikkea tavaraa.


4. Rosan joululahja
Anteeksi äärettömän huonosta kuvasta. Tämä on siis joululahja Rosalle, teen sille kirjaa ehkä itsestäni ja elämästä ja siitä itsestä ja maailmasta. Toivottavasti se ei lue tätä. Vaikka saattaa kyllä lukea. OKEI ROSA JOS LUET ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE KIITOS 8))Vasemmanpuoleisen sivun decoreitoi Kathleen ja minä sitten tuon toisen.
5. Photography sketchbook
Tänne kerään lähinnä itse pimiössä kehittämiäni kuvia ja juttua niistä, koulun valokuvausprojektia varten siis. Tykkään.Näitä ei oo liimattu vielä, otin niistä vain kuvan tossa kirjan päällä.

3 kommenttia:

  1. apua iines miten ihania noi kaikki kirjaset on!! näytti aivan ihanalta toi sun lahja rosalle oioi! aa niin kauniita! oon iha tällee häkeltyny tai sillai ku noi on vaa jotenki niin ihaniaihania

    ♥ aura

    ps. meiän joululoma alkaa vasta 23. päivä että että jos kerkeet käväseen koululla niin ois aika ihanaa!

    VastaaPoista
  2. voisimpa vaikka käydäkki. mutta vaan jos joku lupaa huolehtia musta siellä 8DD en uskalla vaan hengastella siellä yksin.

    VastaaPoista