4. joulukuuta 2009

Tänään oli ihan kiva päivä. Jotenkin tavallinen, jotenkin ei. Kuvistunnin vain aamulla jumitin, sain kuvat onneksi pimiöstä haettua kummiskin ja löysin yhden kiinnostavan taiteilijan jonka nimeä en nyt muista. Kässä oli ihan kivaa, aloitin mun mood boardin alusta, koska se minkä olin tehnyt maanantaina, oli ihan kamala. Nyt siitä tuli paljon kivempi vaikkei se vieläkään oo valmis. Jäin koulun jälkeen vielä tekemään sitä ja kun sitten kävelin Post Officeen postittamaan kirjeitä, päätinkin lähteä Centreen.

Lähdin Centreen ja ostin valokuvausta varten sketchbookin koska tartten semmoisen. Menin ihan innoissani kahvilaan juomaan kaakaota ja tekemään sitä sketchbookia, mutta päätinkin etten mene siihen ihan keskustassa olevaan Starbucksiin missä yleensä käyn, vaan kävelin sinne aika paljon kauemmas Universitylle päin ja menin sinne Cafe Neroon. Siellä on parempaa kaakaota kuin Starbucksilla.

Matkalla Neroon mut pysäytti joku feissari, se oli tosi mukava. Juttelin sen kanssa kaikkea siinä ja tulin älyttömän hyvälle mielelle, se oli kamalan kiinnostunu Suomesta eikä sit puhunut ees omaa asiaansa siinä, en todellakaan tiedä minkä asian puolesta se ois pyytänyt rahaa. Kättelin sitä vielä kun lähdin siitä, oikeesti oisin voinu vaikka halata.

Tulin kotiin ja kun pääsin koneelle, oli tapahtunut iloinen asia: ROSALLA ON NETTI. Parasta! Ja sain kamalan yskimiskohtauksen niin että tuntui ihan hirveelle, samanlainen tuli koulussa yks päivä ja se oli hirveetä. Onneksi se menee nopeesti ohi. Tein myös tuon päivityksen mun kaikista sketchbookeista ja muista, toivottavasti jotakutakiinnostuttaajajaksattaa lukea se.

Minä olen niin kuin ne
Eli toisenlainen

Huutelen pimeään
Olis vähän asiaa

Ehkä rakastan sua, ehkä rakasta en

Olen lähtenyt hiljaa
Kaivannut ikävää
Saanut mitä tilasin

On mennyt vuosia
Mietin niitä myöhemmin
Kirjoitan kaiken muistiin
Sinnepäin ja hauskemmin

Palasia Scandinavian Music Groupin kappaleesta Huutelen Pimeään, se tuntui tänään pimeässä kävellessä vain niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti