5. joulukuuta 2009

Tänään oon jumittanut. Kattonut kaksi leffaa, tai no oikeesti vaan eka puolet toisesta joka mulla oli kesken ja sit puolet toisesta jonka aloitin plus kaikkia special featureja. Maannut viltin alla koko päivän ja syöny suolakeksejä. Kyllä tää tästä.

Jackie (aluevalvoja) lähetti mulle viestii et mun lupalappu on oikeestaan jo myöhässä jos sen maanantaina lähetän Julianan mukana kotiin ja sit se sano että voin lähteä sen luo, mutta mulla ei oo mitään hajua miten sinne pääsee ja koululta sinne kävelee ainaski tunnin ja sitten uskoisin että jos bussilla menisin niin menis vähän vaikeaksi sekin. Mut sitten se soitti mulle ja olin ihan peloissani että voi ei, koska en ylipäänsäkään oo missään vaiheessa ymmärtäny Jackien puhetta. Enkä kauheesti tykänny puhua sen kanssa muutenkaan. Mut no se puhelu meni oikeesti hyvin, saan olla ylpeä! Koska ymmärsin kaiken mitä se sanoi enkä kysynyt pardon kertaakaan. Vaikka siis en edes tuntunut tajuavan mitä se sanoi mutta silti tajusin. Ihan huomaamattani. Siistiiiii. Ja sitten se sano et se tulee joskus 10min päästä tähän meidän talolle ku se oli täällä päin muutenki ja kauheella kiireellä sit pyysin Madelin allekirjotuksen mun paperiin ja vein sen Jackielle tohon ulos. Siinäkin juttelin sen kanssa jonkun 5min ja en joutunu ollenkaan kyselemään että voisitko sanoa uudelleen ja oli ihan jotenkin tosi kiva jutella kun huomas että pystyy ja osaa. En tiiä.

Oltiin eilen Iidan kanssa Christ Church Cliftonissa jossain siellä jouluateriajutulla. Se oli siis kaikille international studentseille ja visitoreille ja ei maksanut mitään ja ne jotenkin halus esitellä kai millanen on traditional joulu in England ja siellä oli ihan kivaa. Suurin osa porukasta oli meitä vähän vanhempia mut ihan mukavia. Mun vieressä istui semmoinen japanilainen poika Kai ja se oli ihan tosi mielenkiintoinen ja kiva, aika omaperäinen jos näin voisin sanoa. Mut sen kanssa oli ihan kiinnostava jutella ja sekin oli kasvissyöjä niin en ollut yksin sen ongelmani kanssa mistä saa kasvisruokaa.

Käveltiin Centreen sitten ja rupean nyt allekirjoittamaan minäkin sitä että ehkä täällä ei olekaan ihan niin turvallista liikkua iltaisin, ei varsinkaan perjantaisin (tai lauantaisin). Oli vähän levotonta toki, mutta kyllä sen jotenkin aisti ja huomasi et ei ole Suomessa vaan Englannissa. Meni paljon enemmän jotenkin poliisiautoja, ambulansseja ja paloautoja - sireenit ulvoen. Ja sitten nähtiin yksi tappelukin, ihan läheltä. Jotenkin se oli vaikuttavaa, emmätiedä miksi tai miten, jotenkin aika kamalalla tavalla kyllä. Siinä oli vissiin 3-4 tyttöä/naista tappelemassa. Yks makas maassa ja näytti sille että ei se siitä vielä nouse vähään aikaan tai et sille ois sattunu jotain, sitten oli yks jonka poliisi oli laittanu seinää vasten ja just laitto sen käsiä käsirautoihin ja sit oli yks jota kai kaks poliisii piti et se ei ois suunnilleen hyökänny niitten muiden kimppuun tai tehny kenellekään mitään. Siinä oli siis poliiseja kai 4-5 ja sitten kauhee huuto ja meteli ja kirkuminen niiden tappelijoiden suusta ja hyi se oli kamalaa. Käveltiin ihan 2m päästä ohi ja jotenki tuntu kauhean oudolle. Sen jälkeen ei tuntunu hirveen kivalle lähtee bussilla yksin Kingswoodiin ja sen jälkeen kävellä vielä Kingswoodin läpi ja siitä vielä joku melkein pari kilsaa kotiin yksin pimeessä. Ku menin bussiin niin mietin et onko järkevämpää mennä ylä- vai alakertaan, koska alakerrassa ois ainaski kuski ni se tois turvaa mut sit yläkerran portaat on sen verran jyrkät et kovin huonossa kunnossa niitä ei ylös kävellä (eikä tulla turvallisesti alas). Menin sit ylös istumaan ja sainki olla ihan rauhassa vaikka jotain hämminkii siinä taaempana vähän tais olla. Ja pääsin turvallisesti myös kävelemään kotiin sitten, Kingswoodissaki oli kauheesti takseja ja poliisiautoja ja kun siellä on hirveesti baareja johon on ilmainen sisäänpääsy ni siellä on aika usein aika levotonta. Sue ei anna mun kävellä siellä yksin edes tiistai-iltaisin ja Emma aina sanoo et en saa kävellä Kingswood parkin ohi yksin pimeellä jos oon ollu sen luona kylässä. Ehkä täällä on vaarallisempaa kun mä aluks suostuin uskomaankaan. Silti en vaan jotenki osaa olla huolissani tai pelätä kamalasti.

Ikuistin nyt sitten myös kässän sketchbookin, joten tässäpä olisi:

Kansi on kauniisti täynnä liimaamisjälkiä, anteeks.
Ette oikeasti tahtoisi nähdä mitä tässä lukee, jotain ihan kamalaa tekstiä.
"Hand embroidery" - huomatkaa mun kaunis esimerkkipalanen hyi.
"Machine embroidery"
"Bayeux Tapestry" - siinä on tekstiä ja tuossa punaisella sivulla keskellä on mun kirjailema joku kuva ja sitten tuolla oikeanpuoleisella eli keltaisella sivulla on mosaiikki samasta ja jotain semmosia ja ruskean paperin saa taitettua auki ja siellä on ryijynkudonnan historiaa, cool.
"Water Soluble" ja sitten kertomusta yhdestä retkestä
retkikertomuksia ja "Working with Bondaweb"
"Working with Angelina" 8D Tälle nimelle naurettiin
HUOVUTUSTA! 8))))))
"In the Dark" oli aiheena. Tässä minun kollaasi nyt sitten vihdoin ja viimein kun uuden tein, tosin tämäkään ei taida olla ihan valmis vielä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti