6. tammikuuta 2010

Heräsin aamulla seittemän aikaan ja olin valmistautunut lähtemään kouluun, samalla siinä väsymyksissäni toivoin että ei oisi koulua, koska halusin vaan käydä nukkumaan. Kysyin Madelilta että onko koulua ja se sanoi että ei oo, koska Michaelilla ja Kathleenillakaan ei oo. Jos oisin ollu yhtään enemmän hereillä, olisin varmaan pyytänyt päästä nettiin kattomaan, mutta koska halusin vaan takas nukkumaan niin menin nukkumaan sitten. Anna tais kuitenkin kattoa netistä ja muistan kun puoliunessa mietin että kun sekään ei oo lähdössä niin emmäkään sitten ole, eli koulu on suljettu.


Äskön Madel tuli sanomaan että koulut on varmaan suljettu huomennaki kun lunta vaan tulee ja tulee, saa nyt sitten nähdä, mutta ehkä mun pitäisi kattoa aamulla sitten netistä kuitenkin tai pyytää Annaa kattomaan. Koulun sivuilta voi lukea tiedotetta aiheesta kun teitä varmaan hirveästi kiinnostaa: http://www.cabot.ac.uk/index.php?PAGE=News+Show&ID=769. Musta tuntui tavallaan kivalta se että ei ollut koulua jonkun lumen takia, vaikka siis on se aika naurettavaaki samalla. Lunta kyllä on ihan reilusti ja ymmärrän että näillä ei ole talvirenkaita tai mitään muitakaan varmuuksia tällasiin lumimääriin, mut silti. Lämpötila on nollassa.


Aamulla Kathleen tuli herättämään mut yhdeksän jälkeen, se halus pelata mun tietokoneella. Makoilin peiton alla ja se kömpi mun viereen sinne pelaamaan. Michael tuli avaamaan kahvilansa (joka sillä on meidän sängynpäädyssä) ja mä lähdin syömään aamupalaa. Madel kysyi lähdenkö niiden kanssa lounaan jälkeen pulkkamäkeen ja lupasin lähteä. Oon saanut tänään ihanasti toteuttaa itseäni askartelemalla ja maalaamalla esim. rahaa ja keksejä meidän kahvilaan. Lisäksi tehtiin Kathleenin kanssa kirja ja Fairyland ja vähän kaikkea muutakin. Lapset on ihania.


Lounaan jälkeen lähdettiin pulkkamäkeen, Madel oli itte väsännyt näille ihan tosi hienot pulkat pahvista, kumiköydestä ja jätesäkeistä. Laskettiin ensin Tescon lähellä, sit käveltiin yhteen toiseen paikkaan laskemaan ja sit vielä yhteen. Oli tosi hauskaa ja oli ihana saada jotain tekemistä. Mulla on kamala koti-ikävä, mutta sitä on vähän vaikea selittää että millasta se oikein on. Kuitenkin, sen takia tartten koko ajan paljon tekemistä ettei olisi niin inhottava ja levoton olo.


Mä en tiedä mitä ikävöin, mutta musta tuntuu että menetän koko ajan jotain, että asiat muuttuu (vaikka just tajusin ettei ne muutu) ja mulle nousee kauhea pala kurkkuun joka kerta kun näen kuvia vaikka mun huoneesta tai muuten Suomesta. Asia jota nyt eniten haluaisin on se että pääsisin takas Suomeen, mutta siltikään en tosiaan ole tulossa, vaan aion pysyä täällä ainaski niin pitkään ku isä ja Aku tulee tänne. Jos sillon juuri ennen niiden tuloa tuntuis vielä yhtä pahalta niin voisin harkita kotiinlähtöä. Koska ei semmosta kestä. Toisaalta jos musta alkaa vasta niiden lähdön jälkeen tuntua pahalle, niin sitten mä en taaskaan antais ittelleni lupaa lähteä, vaan kestäisin vielä ainaski kuukauden. Ja sit ois aika jo niin lähes täynnä (enää 3kk jäljellä sitten) että no problem. Haluun olla ylpeä siitä miten hyvin mä oon täällä pärjänny. Host-perhe tuntuu nyt ihanalta, mutta kuitenkin siltä että voisin ehkä jättää tän paikan koska vaan ihan vaan siks että Suomi on rakkaus.


Laitan tähän kaikkia kuvia kun niitä tuli tänään niin paljon ja oli kivaa ja muutenki.


Ensin: tässä on meidän maalauksia, rahoja ja Fairyland ja kaikkeeKathleen datasiMichael leikkaa setelirahoja, epäselvä kuva mutta minäpidänsiitäPeiliposetettiiiiiMichael's CaféKathleen siellä kiipeää pulkkamäkee ylösHi hiMinulaki oli oikein hauskaa, Kathleen vähän evottaa taustallaSieltä näkyi paljon talojaMichael heitteli Kathleenia koko ajan lumipalloillaKathleen meni metsäänSe vähän viihtyy kameran edessäMichael & Kathleen istuu portailla, ei hajuakaan kenen portaillaAww no kattokaa nyt kuinka söpö se on!Madel siellä myösTilanne!Tässä on the kahvilan menu (Kathleen 6v on kirjoittanut sen)Siinä on open-kyltti ja muutasälääOtettiin kaverikuva, Michael kaataa mulle teetä juuriPlussana vielä kuva siitä mekosta jonka kotona silloin joskus tein (poistin nuo napit kyllä sit jälkikäteen, koko mekko jäi Suomeen muutenkin)3 kommenttia:

 1. Iines kulta, oli jotenkin sydäntä riipivää lukea sun blogia!!! Johtuu varmaan siitä, että mulla on sua ikävä. Tuntuu tyhjältä kotona, onneksi Aku tuli tänne eilen illalla. Kivoja kuvia olit ottanu siellä ja just hyvä kun on lasten kanssa touhua. Voimia ja rakkaita halauksia sinulle. Rakastan sinua! Äiti

  VastaaPoista
 2. mullakin on hirveä ikävä ja vähän tyhjä olo siksi nyt, mutta toisaalta: kyllä mä pärjään. tekee mieli tulla kotiin ja samalla ei ei ei. kuus kuukautta tuntuu liialta nyt mutta koko aikahan se kuluu ja muuttuu vähemmäks. <3

  VastaaPoista
 3. Hassua kun siellä ei ole koulua jonkun lumisateen takia! :D Vaikka no, onhan se ymmärrettävää ettei osata varautua jne kun on kuitenkin niin harvinaista... Meilläki vois joskus olla peruttuna toi koulu. Tosin, jos mentäis samalla logiikalla kuin siellä, ni eipä meillä paljoo kouluu talvisin olis...

  6kk jäljellä enää. Se on aika vähän ja samalla ihan hirveesti ja sit kuiteski menee nopiaan. Koht on kevät ja sitten kesä ja sitten ootkin jo suomessa ja voit kattoo taakke päin ilosena ja ylpeenä sun britti-vuodesta! huihui varmaan aika hienoa sitten.

  Oot ihania kuvia ottanu uiui! Noi lapset on vaa niin sulosia! ja pulkkamäki! Aa mäkin kävin kerran ja se oli älyttömän hauskaa! :D menin kyllä puskien läpi ku ei ohjaus ollu iha hallinnassa... Ehkä sulle ei käyny ihan niin :D

  Ihana toi sun mekkos! Ihana se kangas ja malli ja kaikki!
  Ja kiva toi musa juttu tos sivussa, tulee kivoja biisejä. tykkäileeeen!

  Pidä hauskaa siellä kylmässä :DD

  ♥aura

  VastaaPoista