14. tammikuuta 2010

Telkkariuutisissa ei puhuta mistään muusta ku lumesta. Mulla on ompelukoneiden kanssa vähän semmonen viha-rakkaussuhde kun ne on niin semmosii ja mä oon niin tämmönen. Tajusin että mulla ei oo yhtäkään kaverii*. Kathleen sai tänään ocarinan. Mä sain ihanimman kirjeen.


Kiitos Rosa


*Englannissa

2 kommenttia:

  1. sama, mulla on meidän vanhan ompelukoneen kanssa viha-rakkaussuhde. turhauttavaa, ihanku se ompelukone olis mua vastaan ::D se imasee aina ne langat sinne sisäänsä ja vaikka oon lukenu käyttöoppaan kannesta kanteen en tiedä että mikä riivaa kun kaikki on jo kokeiltu ::D alan uskomaa et siinä asuu jonkun vanhan ja katkeran ihmisen henki joka inhoaa mua x)) ! tuttu tunne, vaikka asunkin täällä suomessa niin ei täältäkään oikein kavereita tunnu löytyvän ... tsemppiä sinne ::) !

    VastaaPoista
  2. nokun mun ompelukone kotona on sita laatua etta huohhh kun se ei ikina toimi sen pidempaan kun ehka ompelee 20cm ja sekaan ei oo kovin yleista. huohh. mutta silti kun se joskus toimii niin se on aa kivaa. sit koulun koneet toimii ja on ihania ja kaikkea, mutta silti vihaan niita ku neki aina jotenki lyottaytyy mua vastaan. 8DD

    VastaaPoista