19. toukokuuta 2010

Nyt kun sain kirjoitettua pitkästä aikaa niin kirjoitan vielä vähän lisää. Tai no lähinnä laitan kuvia kun niitä tuli otettua. Mun kuvaaminen on ihan pysähtynyt tai siis en ole saanut kuvattua koska on vaan ollut niin paljon kaikkea ja höh niin. Nämä kuvat ei ole KUVIA tai siis tarkoitan että älkää ottako niitä kuvina koska ne ei ole koska ne on niin huonoja sillain moijeemullaonkamera, mutta siis no niin.

Tässä on eka kaks kuvaa keskustasta kun no niin en tiedä miksi otin ne, mutta eksyin jollekin pienemmälle kadulle. Englanninlippuja on joka paikassa tällä hetkellä.Nämä kaksi seuraavaa kuvaa otin vaan siksi että OLI NIIN VIHREÄÄ vaikka siis no varmaan Suomessaki on ja tovinverran on ollut jo täälläkin, mutta tuntui hauskalle kun oli vihreää ja no sitten päätin ikuistaa sen.Sitten ostin pari kesävaatetta niin haluan näyttää ne kaikille. Eka kuva ei kyllä oo kamalan kesäinen koska no niin, mulla näyttää olevan niin paljon päällä vaikka ei kyl oikeesti edes ollu. Mutta siis no niin, tuo batiikkimekko tai siis no sanotaanko että solmuvärjätty kun batiikkia tuohon tuskin on käytetty, ihana. Loveitloveitloveit. (rakastukaa keltaiseen kuvaan hmm)


Tähän väliin tällainen r a n d o m ja ahniinsöpö mut no niin, kai aamutunnelmaa tai jotain?


Ja toinen vaatekappale: ehkä maailman käytännöllisin paita. Aion koittaa tehdä toisen tollasen itte myös. Tässä kuvassa näyttäisin olevan aika huge mutta oikeesti tuo paita ja kädet vaan ylivalottui niin paljon ettei saa mitään selvää mistään rajoista niin ja en tajunnut sitä kun otin kuvaa aamulla ja oikeestaan otin kuvan ihan vaan siksi että itte näkisin miltä näytän kun ainoa kokovartalopeili on vanhempien makuuhuoneessa niin että mulla on aika rajalliset mahdollisuudet käyttää sitä. Mutta niin, ehkä oikeesti käytännöllisin paita KOSKA se on peittävä ja viileä ja siinä on paljon kangasta muttei silti ja oii niin nyt mullaki on joku vaate joka päällä en läkähdy kesällä mutta jota on mukava käyttää.


Haluan myös selostaa tänne jossakin vaiheessa mun kouluprojekteista koska no vaikken olekaan ihan tyytyväinen kaikkeen niissä niin olen tyytyväinen kun sain ne tehtyä ja musta on kiva saada aikaan asioita. Haluan näyttää kuvia miten päädyin mihinkin tulokseen ja mistä kaikki lähti ja mitä sitten lopulta syntyi jnejne. Se saattaa kyllä joutua vielä odottamaan koska en tiedä milloin tuun saamaan mitään takaisin tai siis milloin ne arvioidaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti