13. kesäkuuta 2010


Selasin semmosia TOSI vanhoja kuvia, vuodelta 2006. Näytin silloin pukeutumiseni ja laittautumiseni kannalta aika kamalalta, mutta osassa niistä kuvista silmistä näkyi jotakin sellaista mitä kaipaan. Suurin osa kuvista oli kuitenkin semmoista hävettävyyttä etten niitä kehtaa täällä julkaista. Sen sijaan laitoin yhden jonka löysin ja johon miellyin.

Tämän päivän kuvia julkaisen myöhemmin. Me on esim. puhallettu saippuakuplia, puhuttu ohikulkijoille, soitettu pianoa, pelattu pingviinipeliä netissä, tehty animaatioelokuvaa, leikitty paperinukeilla ja puhallettu vielä vähän lisää saippuakuplia. Sisällä ja ulkona, monella eri tapaa.

Rakastan saippuakuplia! Vihaan jalkapalloa! (koko maa on sekaisin)
I love bubbles! I hate football!

4 kommenttia:

 1. Ääää ihana tuo kuva, ootko ite siinä? :) Ja piti muuten kysymäni, että saako englannissa hyvää suklaaata? Ja etät onko englantilaisilla mitään "omaa" tuotetta, niinkuin Suomessa esim. Fazerin sininen ja samiakki?

  VastaaPoista
 2. sucklaa: joo kyllä se olen minä, mutta eipä kannata kattella noita järkyttäviä vaatteita, pukeuduin aika kauniisti joskus.. :DD ja niin, kiitos kuvakehuista.

  ja joo no ainaskin englantilaisten "fazerin sininen" on cadbyry dairy milk. se kyllä ON hyvää suklaata. ja sit no niin, en nyt oikein keksi muuta.. vaikka varmaan jotakin olisi muttaaa. ainiin sit on tietty englanninlakuja.. :D mut ei niitä sillain kukaan syö täällä.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kuvistasi. :) Osaat kuvata kauniisti.

  Päiväsi kuulostavat ihanilta.

  Itse pääsen luultavasti kielimatkalle Englantiin ensi kesänä. Unelma se on ainakin, toivon kovasti, että se toteutuisi. ♥

  VastaaPoista
 4. Konsonantti: Kiitos! Päivät tuntuu tällä hetkellä loppujen lopuksi aika ihanilta, on niin vähän aikaa että kaikesta haluaa tehdä kaunista.

  Toivottavasti pääset! Ainaskin tää vaihtovuosi täällä on ollu mulle tosi hyvä kokemus, niinkuin voi huomata. ((:

  VastaaPoista