8. elokuuta 2010

I went to buy some sweets, popcorn and milk with my brother. I took my camera with me. And I'm absolutely in love with this first one picture. Aren't you? (fabric bag head cats!!!!)

It looks like this to me when I look down.


This picture doesn't need an explanation????


I put this picture on for two reasons. FIRST: because I tidied up my wardrobe (look at it, I love it now!!!!) SECOND: because I found so useful function from my editing program, PhotoFiltre. (you can guess what it might be)


And soon I'll be talking about the answers I've got for my last entry (haha sorry it was fully in Finnish, I was too lazy to translate it.................). And I'll put on some pictures (and text..........) about last couple of days which I've spent with my friend Laura and which have been so awesome!

3 kommenttia:

  1. miten tommosii kuvii, missä on sun vaatekkaappi ja sä, pystyy oikeen muokkaa?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Käytän siis ohjelmaa nimeltään PhotoFiltre. Avasin siihen ensin kuvan vaatekaapista, sitten otin Filter -> PhotoMasque. Sitten siihen aukee semmonen ikkuna, laitoin siihen missä lukee Mask ja on kansion kuva niin jonkun randomin kuvan (tai se siis oli siinä jo valmiina) mut se ei kai vaikuttanu tähän et millanen siitä lopulta tulee. Sitten tuolla on Settings-kohta niin mulla on asetukset niin että Opacity on 100, Mode on Pattern ja sitten Tile mask on valittuna. Sit painan ok ja se vaatii ottamaan kansiosta jonkun kuvan joten valitsin tuon kuvan missä itse olin (tämä kuva siis oli ihan vaan kokeilu). Ja tadaa se oli valmis paitsi sitten että tein värisäädöt ymsyms jälkikäteen kun jo molemmat kuvat oli siinä ((: Toivottavasti sait tästä selitysestä jotain selvää.

    VastaaPoista