22. joulukuuta 2010

Tein sen ! 

Sain vihdoin ja viimein aikaan uuden ulkoasun jota olen yrittänyt (tai yrittänyt ja yrittänyt) saada aikaan jo pidemmän aikaa. Vihdoin: joululoma, aikaa, oma kone, oma huone, rauha... Joten nyt se on tällainen ja minä pidän siitä. Tästä lähin aion myös lisätä suurempia kuvia, kas kun en aiemmin ole mitenkään voinut aavistaakaan että se olisi niin yksinkertaista, joten olen tyytynyt noihin pikkuruisiin. 

Uusia tuulia, vaan ei siltikään ehkä ihan liikaa. Ehkä mua nyt taas innostaa kirjoitella. Ainoa varjopuoli tällä hetkellä on nyt vain se, etten voi laittaa kuvia koska jätin vahingossa (ainaskin ehkä) kameran piuhan Ryttylään, eli en saa kuvia koneelle. Joululoman jälkeen taas, sitten mulla pitäisi jopa olla toimiva netti omassa huoneessani. 

Niin, paljon asioita on tapahtunut. Kuten joku varmaan jo tiesikin (ja joku ei), niin opiskelin musiikkiteatteria Kansanlähetysopistolla Ryttylässä syksyn ajan. Ja tarkoitus oli opiskella myös kevät, sillä tuo kyseinen linja kestää koko vuoden. Monesta syystä ja etenkin omasta väsymyksestäni johtuen päätin kuitenkin siirtyä kevääksi Raamattulinjalle. Ja olen päätökseeni todella tyytyväinen, ainaskin tällä hetkellä. Odotan kevättä paljon, saan ihanan ystävän huonekaveriksi ja aikaa pitäisi jäädä myös omille asioille ja vaan olemiselle. Kuulostaa hyvältä. 

Tänä vuonna en oikeastaan odottanut joulua sen kummemmin, mutta nyt kun se on tulossa, odotan sitä silti ihan innolla. Vaikken saa viettää sitä kotona enkä äidin kanssa. Odotan sitä silti. Odotan myös joulun jälkeistä aikaa jolloin tosiaankin sitten on aikaa. Odotan uutta vuotta ja Ryttylää (ihankun en olisi saanut olla siellä tarpeekseni, mutta no tapahtumat on ihan eri asia). Tulevaisuutta sen sijaan en odota, sillain pidemmällä tähtäimellä. Toivottavasti jossakin vaiheessa alan odottamaan. 

Elämä on sekavaa, mutta olen huomannut että taidan rakastaa sitä. Aika tosi paljon. 

Toivon että tämän merkinnän (ja ulkoasunmuutoksen ja asennemuutoksen) myötä oma kirjoitteluinnostukseni ja bloginpitoinnostukseni herää pikkuhiljaa henkiin. Toivon että teitä joitakin on myös siellä lukemassa, saa ilmoitella itsestään. Kertokaa vaikka mitä kuuluu. 

3 kommenttia:

 1. Miten saa laitettua suurempia kuvia!? Oon miettiny sitä tosi pitkään........................

  VastaaPoista
 2. Mäki sain selville vasta ku kysyin yhdeltä kaverilta. Mutta siis: kun lisäät kuvia siihen niin ihan normaalisti voi laittaa siihen "tekstikenttään" tai siihen, sit ku se kuva on siinä niin sillain valikoit sen tai siis painat siitä niin siihen alle tulee niitä kaikkii vaihtoehtoi että mitä sille voi tehdä, niin siinä on vaihtoehtoina jotain että "pieni, keskikokoinen, suuri, todella suuri" tai sitte et alkuperäisen kokoinen. Niistä sitte voi valita. Uskon kyl et toi edellyttää vaan sitä uudempaa editoria mut sen nyt saa asetuksista ihan helposti. :) Olipa sekavasti selitetty, toivottavasti tajusit jotenkin ees.

  VastaaPoista
 3. Hihii, hyväähän tänne (: Tää läöhtee kohta moikkailee ystävää, ketä ei oo pariin viikkoon nähny ja ulkona on aivan kaaaaamea pakkanen!

  Ps. Ihana tää uus ulkoasu ♥

  VastaaPoista