20. tammikuuta 2011

Kuten kirjoittelin, viime viikon sunnuntaina venäytin nilkkani ja päädyin klenkkailemaan kyynersauvoilla muutamaksi päiväksi. Jalka alkoi parantua pikkuhiljaa, pääsin kävelemään jo lähes normaalisti joskin nilkutin silti huomattavasti ja jalka oli tietyissä tapauksissa/asennoissa kipeä. Muutamia päiviä sitten kävelin villasukat jalassa alas portaita ja putosin. Mustelmia (kipeitä ja suuria sellaisia) moneen paikkaan ja nilkka tärähti. Tuntui hetken aikaa ettei saa edes henkeä kun sattui niin moneen paikkan niin paljon samaan aikaan. No, kävely ei siltikään tuottanut ongelmia ja maanantaina vein sairaalaan klenkkauskeppini (toiselta nimeltään kyynärsauvat) takaisin. 

No, arvatkaapa vain mitä tänään tapahtui?! Oltiin viettämässä kivaa päivää leirikeskuksessa Opiston porukan kanssa, kävelin talosta toiseen. Oli liukasta ja yllätysyllätys liukastuin. Tosi hauskaa. Siinä hässäkässä varasin kipeälle jalalleni ja kaatua mätkähdin oikein komeasti maahan. Ja oikein komean kivun kanssa, täytyy sanoa. Hetkeen tuntui ettei henki kulkenut ja itkin varmaan puoli tuntia putkeen silkkaa kipua ja turhautumista. Onneksi oli ystäviä ympärillä jotka ystävällisesti talutti mut sisälle ja antoi nilkalle ensiapua. On ihanaa kun on tollasia jotka välittää, oma olo oli siinä vaiheessa jotain niin kamalaa (vaikka se olikin vaan nilkka, niin voin sanoa että SATTUI ja TURHAUTTI). Lopulta lähdettiin terveyskeskukseen, paranemisaika 2-3 viikkoa ja Riihimäeltä kyynärsauvat (rumat siniset höh taas) mukaan. 

Ja huomenna sekä ylihuomenna olisi esitykset meidän teatterijutusta. Perua niitä ei voi, joten yritän parhaani. 

Että tällaista mulle. 
Vuosi lähtee hyvin käyntiin ja sillain. 
Muidenkin ikävien uutisten (ja näiden tapahtumien) varjossa. 

Oikeasti on silti paljon kaikkea hyvääkin mistä saan olla tosi kiitollinen. Mutta nyt vaan harmittaa. 

1 kommentti:

  1. Voi pientä raukkaa <3 Ihan epäreilua että joillekki aina sattuu kaikkee ikävää yhtä aikaa.Pikaista paranemista ja voimia esityksiin.Pääasia että teet parhaas.Älä kuluta ittees ihan loppuun :)

    VastaaPoista