13. maaliskuuta 2011

Musta tuntuu että jokaisen mun lisäämän entryn otsikko ja samalla selitys voisi olla "tunnelmia" tai jotakin siihen viittaavaa. No, sitä nämäkin ovat. Voisimpa kirjoittaa jostakin mielenkiintoisemmasta. Mutta kun mitään ei tapahdu. En voi selostaa elämääni, koska se tuntuu vain tylsältä suomielämältä. Viime vuosi oli toista. Englanti oli mielenkiintoinen. Englanti oli erilainen. Olen kiduttanut itseäni koko viikonlopun lukemalla vuosi sitten kirjoitettua päiväkirjaa. Unissakin voisin vaan itkeä. Viime yönä löysin viisilehtisen apilan. 


Kirje lähti Englantiin. Bristoliin. Yllättävää. 


Vielä kauempaa menneisyydestä. Kuvassa isä ja minä. 


Leikkasin otsahiukset. Äiti leikkasi muut hiukset. Tuntuu tyhmältä. Olen veikeähkö. 


Kävin moikkaamassa myös Milaa (ja isää). Se oli kasvanut. Siitä tulee koko ajan vaan ihanampi.
(kaappaisin sen mukaani jos voisin, mutta hsst: tästä ei hiiskuta) Olen matkustanut junassa, siivonnut, istunut, vaihtanut lakanat, tehnyt ylöstempauksen, kirjoittanut, katsonut elokuvaa, löhönnyt, liikuttunut, ikävöinyt ja ikävöinyt ikävöinyt ikävöinyt ja ikävöinyt ja sillain. 

  ps: 

4 kommenttia:

 1. tui tuo sinun vauvakuvasi :--D

  äää tykkään hirmupaljon sun blogista ♥

  VastaaPoista
 2. hii, vähän kiva kuulla! vauvakuvamilakuva on söpöin.

  VastaaPoista
 3. sulla on tosi ihania kuvia täällä! ♥

  http://charmantrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Iines olet hurmaava tyttöni ja katsoin hurmaantuneena sun valokuvia. Ravitsevaa. Sovit Milanoon loistavasti. Ja myös Milaan. Ja kotiin meille Vantaalle - tervetuloa kun taas olet tulossa. Rakkain terveisin Äiti

  VastaaPoista