14. toukokuuta 2011

Viime viikkoihin on kuulunut mm. Vironmatka, suuret itkumäärät, kesäistyminen, maalaaminen, juokseminen, kirjoittaminen, ymmärtämisen opettelu, pelkääminen, ikävä, usko. Mistään näistä mulla ei kuitenkaan ole kuvia (Ei edes siitä Vironmatkasta. Kaikista siellä otetuista kuvista tuli huonoja, mutta toisaalta sainkin ajatuksen siitä mitä tekisin ensi keväänä). 

Sen sijaan tästä päivästä mulla on kuvia, joskin vain muutama. Eräästä ihanasta punatukkaisesta menninkäisvauvasta tuli virallisesti mun kummipoika. Samalla me kaikki tiedämme nyt että tuota suloisuutta kutsutaan nimellä Elias. Olisin halunnut vaivihkaa kaapata sen mukaani. Ei sitä varmaan olisi haitannut, eihän? 
Jotkut asiat vaan näyttää Jumalan rakkauden niin selvästi ja puhuttelee uudella tasolla. En ees halua miettiä miten sekaisin tulen olemaan sitten kun (tai jos, mutta toivottavasti kun) saan oman vauvan. 

Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut.
Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen.
Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä, muotoni kuin syvällä maan alla, mutta sinulta ei pieninkään luuni ole salassa.
Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut.
Kuinka ylivertaisia ovatkaan sinun suunnitelmasi, Jumala, kuinka valtava onkaan niiden määrä!


Psalmi 139:13-17


Tähän hetkeen kuuluu vähän hälyttävää koska haluaisin viipyä kotona pidempään että voisin katsoa jääkiekkoa ja käteni on epäkunnossa. Lisäksi olen alkanut laskemaan matematiikkaa ja valvoin sen takia viime yönä puoli tuntia pidempään. Osaatte varmaan itse päätellä mitä ne hälyttävät asiat on. 

(yhtäkkinen jääkiekkoinnostus, käsikipuun liittyvä tavarankanto-ongelma sekä yhtäkkinen matematiikkainnostus) 

1 kommentti: