11. maaliskuuta 2012

Viimepostauksen loppuun laittamastani linkistä sain innostuksen nauhotella myös toisen laulun jota on laulettu kirkolla ja jonka osaan jopa soittaa kitaralla. Ajattelin aluksi että enhän mä tänne tai minnekään muuhun julkiseen paikkaan kehtaa mitään lauluani tai vielä vähemmän kitaransoittoani lisätä, mutta tässä sitä mennään... Enjoy! 


(laulu on semmoinen suht tunnettu ylistyslaulu kuin "majestet, konge i evighet", suomeksi "valtias, kuningas ainiaan"-nimellä) 

Ja siis tosiaan. Olen ostanut täältä kitaran kun se oli halpa ja olen alkanut vähän opetella soittamaan sitä. Oon siis jo useamman vuoden ajan aina joskus soitellut kitaraa, mutta esim. kitaran kanssa laulaminen on ollu mun mielestä vaikeaa. Tosin en pidä itteäni mitenkään erityishyvänä laulajana, mutta emmä nyt tiedä onko se tän pointtikaan. 

Ehkä tänkin pointti on se sama mikä yleensä eli pieniä palasia arjesta ja elämästä ja hetkistä. Ei täydellisyyttä mutta palasia. 

(videot kuvattu ja soitto+laulu nauhotettu koneen kiinteällä web-kameralla ja mikillä, kuvauspaikkana toimii mun oma huoneeni enkä ole kauhean paljon työskennellyt videon kanssa, kuvista koostetun videon kyllä. enkä oo koskaan joutunut oikeesti sovittamaan ääntä ja videota yhteen mitenkään joten... antakaa anteeksi) 

6 kommenttia:

 1. aivan mielettömän ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. Your blog is amazing!!!! You are brilliant! Fantastic post! Have a brill day!

  www.the-white-list.co.uk

  VastaaPoista
 3. Thank you so much! Nice that you like it and wish you have a sunshining and lovely day as well! :))

  VastaaPoista
 4. sulla on ihan tosi söpö lauluääni! oisin oottanu jotenkin matalampaa ja kumeampaa ääntä sulta, en tiiä miks, mutta sitten... aww! ihana! hyviä kuukausia sulle vielä sinne norjaan :)

  VastaaPoista
 5. oi, kiitos! musta tuntuu että kuulostan puhuessani kyllä aika erilaiselta kun laulaessani. ja kiitos toivotteluista, tällä hetkellä oonki itse asiassa suomessa, mutta pian suuntaamassa norjaan taas. :)

  VastaaPoista