2. toukokuuta 2012

Kesä on ollut täällä (huomiseksi on luvattu kylmää ja sadetta). 

Mulla oli ihana viikonloppu kun Emilia kävi täällä kylässä. Oli ihana jutella ja viettää aikaa, käydä kirkossa ja nähdä Lillehammeria vähän uusin silmin. Tuli pieni koti-ikävä, mutta pieni koti-ikävä ei haittaakaan mitään aina välillä. 


Kesätunnelmaa on tuonut lasten kanssa tramboliini ja saippuakuplat. Molemmat on niin kesäjuttuja että. Että. Tykkään monista kesäjutuista, mutta kuumuus ja ötökät ei kiehdo mua ollenkaan. Yritän olla pelkäämättä perhosia. Tänään en juossut karkuun. Saippuakuplapyssy näyttää kuvissa ihan hiljaiselta ja kivalta. Todellisuudessa se pitää ihan kamalaa ääntä mutta edesauttaa kyllä ottamaan hyviä kuvia. Pääsin itsekin kokeilemaan sitä (kuvan otti Rudolf). Vaikka tästä kuvasta voisi muuta päätellä niin en tykkää auringosta ihan hirveästi. Posket punottaa nyt joka ilta ja odotan kauhulla sitä hetkeä kun palan. Se tuskin on vältettävissä tänäkään kesänä. 


Tramboliini tekee hiuksista sähköiset. Mutta on se kiva silti. Muita kuulumisia on esimerkiksi työhakemukset ja siitä aiheutuva stressi. Ja hassu hetki kaupassa ja norjankurssi. Ja vaikka mikä, jotenkin tuntuu että kaikkeen kuitenkin liittyy kesä. 

1 kommentti: