16. toukokuuta 2012

Tänään ulkoiltiin, hypittiin tramboliinilla vaikka oli satanut paljon (se ei silti ollut kovin märkä paitsi reunoista), leikittiin hiekkalaatikolla ja heiteltiin frisbeetä. Ja koitettiin saada kiinnitettyä rantaan leiriytyneiden abien (eli russejen) huomio søttende mai -torvilla. Ei ne kyllä kuulleet mutta silti. 

(Adolf, maila ja pallo) 

(Sylvin søttende mai -torvi)  

(Rudolfin hiekalla täytetty torvi)

Tässä muutama puuhun kiivennyt suloinen Sylvi. Huomenna on søttende mai eli Norjan kansallispäivä. Siitä on puhuttu niin paljon että odotan huomista tosi innolla. Aion varmasti ottaa paljon kuvia ja nähdä kavereita. Toivottavasti tulee olemaan kivaa. 

En jotenkin tajunnut aiemmin (siis ennen kun tulin tänne) miten isänmaallisia norjalaiset onkaan. Ei kellekään Suomessa itsenäisyyspäivä ole näin suuri juttu kun mitä ihmisille yleisestiottaen søttende mai on täällä, tai ainakaan se ei Suomessa samalla tavalla näy ulospäin. On myös hauskaa että kansallispäivän sijaan puhutaan päivämäärästä. Lapsetkin puhuu "søttende mai -lipuista" (eli Norjanlipuista). 


(tässä on meidän søttende mai -tramboliini :DD) 

Huomenna (tai ylihuomenna) palaan toivottavasti kertomaan lisää kuvien kanssa. Nyt pitäisi olla jo unten mailla sillä herätys on huomenna 5.30am (alotan työt kuudelta, voi miksi lapset herää niin aikaisin?). 

Toivotaan ettei huomenna sataisi vettä. 


2 kommenttia:

 1. Ihanaihana Iines, miten oot noin ihana, oot upee! Oi, mun on sua ikävä, nähäänhän joskus! Hih. Mä katoin kyllä tota kuuta. t. Sinä :) <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Sinä! Nähdään joskus, tulen Suomeen 21. kesäkuuta. Sitten olen mummulassa ja muita suunnitelmia ei vielä ole.

  "Kukkia."
  "Mä katoin kyllä tota kuuta."

  "Mikä sun nimi on?"
  "Iines." *hiljaisuus*
  ".....?"

  :DD Aina samat jutut. Mutku... Joo.

  VastaaPoista