4. kesäkuuta 2012


En oo oikeesti yhtään tollanen, oisin halunnu tehdä kivemman videon. Olen ollut tänään tasan viisi kuukautta Norjassa. Kudon sukkaa. Itkettää sekä ilosta että stressistä. Ulkona on sadepäivä.

PS: Ei, en taida osata puhua hitaammin! :D 

(laitan kuvia ja muita sitten joskus kun jaksan) 

5 kommenttia:

 1. IINES AIVAN IHANA VIDEO!!!

  aivan tosi jännää kuulla sun ääni oikeesti, siis aivan huikeaa olet aivan suloinen :)

  hihi ihan hassua kun tuo tapa, millä selität kaikista asioista kuulostaa jotenkin aivan niin minulta :D

  voi kun mää toivon niin, että löydät sieltä töitä ja saat olla tosi onnellinen!!!

  mutta joo... kiitos muuten kirjeestä (oon ihan tosi huono kirjeystävä kun en lähetä kirjettä!!) mutta nyt oon vastailemassa ja yritän keretä lähettää sen sinne Norjaan sulle! :))

  VastaaPoista
 2. Kettu: Oi kiitos, ihanaa että joku kirjottaa noin vaikken ihan itte tuota allekirjotakaan. Pelotti laittaa tänne video niin sitten niin, kiitos!

  Raparperi: Phihih, oli jännää laittaa tänne video ja musta tuntuu että OIKEESTI en ole ihan tollainen, mutta eiköhän tuo nyt kuitenkin jotain sitten kuitenkin musta kerro kun kerran olen siinä. Mutta silti, tuntuu etten oot ollanen oikeesti, ehkä en vaan haluu myöntää. :D

  Ja kirjottele rauhassa ja älä ota stressiä ja niin, eipä mustakaan oo viimeaikoina ihan hirveästi kirjeiden muodossa (tai muutenkaan, kenellekään) mitään kuulunut.

  VastaaPoista
 3. Siis voi ihana mikä blogi sinullakin on! Miksi en ole aikaisemmin tänne päätynyt? :) Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan! Aivan upeita kuvia, ja mukavaa lukea juttuja Norjasta!

  VastaaPoista
 4. No, hyvä että päädyit nyt! :) Kiva saada uusi lukija. Kohta Norjajutut vaihtuu Suomeen ainaskin vähäksi aikaa, mutta pidetään peukkuja että sinä ja kaikki muutkin saatte syksyn tullen lukea lisää elämästä Norjassa!

  VastaaPoista