19. heinäkuuta 2012

Aina elämä ei tunnu niin kivalta, mutta sitten mietin että milläköhän oikeudella minäkin arvostelen? Tarkoitan sitä että vaikka elämä ei tuntuisi kivalta niin eiköhän sen ole kuitenkin suunnitellut joku vähän viisaampi kuin minä. Joku sellainen joka näkee kokonaisuuden eikä hätäile tai stressaa. 

Mutta noniin, ei elämä kai silti helppoa oo. Mua jännittää nyt, ja lisäksi taidan olla vähän yksinäinen. Olen oppinut niin sosiaaliseksi että tuntuu vaikealta olla kun tietää että huomennakaan ohjelmassa ei ole mitään muuta, tai ylihuomenna. No, viikon päästä onneksi on. Luulin eilen että nämä kuvat oli täysin epäonnistuneita ja surkeita, julkaisukelvottomia ja kamalia, mutta tänään huomasin että kyllähän ne kelpaa vaikkei olekaan yhtään hyviä ja vaikka vieläkin ahdistaa etten meinaa enää oikein osata kun en jaksa yrittää tarpeeksi. Mutta enemmän eilen ahdisti kyllä se että näytin kamalalta jokaisessa kuvassa jonka otin. Viime yönä valvoin miettimässä äidinkielenopettajia, kirjoittamiani aineita, yläastetta ja asioita joita sieltä voisi ikävöidä jos ikävöisi, suhdettani vanhoihin tuttuihin ja yhtä ihmistä joka tuntui tärkeältä vaikkei halunnutkaan kuulua elämääni. Hänet paremmin muistaakseni kaivoin esiin vanhan päiväkirjaan vaikken aiemmin ollut muistanut että hän oli kirjoittanut siihen. 

Tajusin että hänkin oli vain ihminen. Enää en tiedä missä hän on. Luultavasti Helsingissä. 

4 kommenttia:

 1. Kyllä juu nämä kuvat on tosi kivoja!!! ja uus ulkoasu on ihan TOSITOSI hieno, pitäisi ehkä itsekin tehdä uusi, vaan en ole mitenkään maailman paras noiden html-koodien kanssa.... mutta tämä on ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Hmm no empä mä tämän tekemiseen kyllä pahemmin html-koodeja käyttänytkään. :D Paitsi noiden sivupalkin linkkien (joita on tasan kaksi) laittamiseen. Aion ehkä muokata tätä vielä jotenkin, mutta paremman puutteessa menee ihan hyvin kyllä nyt. :) Niin ja KIITOS.

  VastaaPoista
 3. okei minä rakastan tätä ulkoasua !!

  läikehtivästä valosta jeesukselle, kuulostaa hyvältä elämältä

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään siitä!
  Ja siksi se on siinä kun se kuulostaa hyvälle! Niin ja siis onkin.

  VastaaPoista