23. elokuuta 2012

Oikeastaan mulla on vain melkein huono omatunto siitä etten ole kirjoittanut. Oon monesti tänä kesänä päättänyt että nyt alan kuvaamaan enemmän, otan kameran mukaan moniin tilanteisiin ja kirjoittelen tänne vaikkei olisi oikeastaan niin paljon asiaakaan. No, ei ole onnistunut. Kamerassa olisi nytkin muutama kuva, mutta ne tuntuu jo sen verran vanhoilta että eipä ole ollut kamalasti inspistä laittaa niitä koneelle. Mutta otin muutama viikko sitten screenshotteja kun katsoin Pieni talo Preerialla ja laitan niitä nyt tähän kun ne ei ainaskaan vanhennu. Mutta. Halusin myös kertoa kuulumisia, tosin tietämättä miten paljon ketään kiinnostaa, mutta kuitenkin. Ehkä suurin asia on se että muutin kaksi viikkoa sitten Kuopioon ja aloitin koulun jonka olisi tarkoitus valmistaa mut kolmessa vuodessa viittomakielen ohjaajaksi. 

Kuopio vaikuttaa ihan kivalta, mutta vielä en voi sanoa viihtyväni. Asuntola-asuminen ottaa päähän ja kaupunkiin on matkaa 12km joka tosin tuntuu vieläkin pitemmältä huonojen kulkuyhteyksien takia. Asuisin mieluusti lähempänä keskustaa, mutta tällä hetkellä mahdollisuuksia muuhun kuin tähän ei taida olla. 

Koulu on kuitenkin kivaa ja viittomakieli on mun ehdoton lemppariaine tällä hetkellä (no toinen vaihtoehto olisi ollut varhaiskasvatus, ei sekään kamalaa oo). Tuntuu vähän jännältä palata näin oikeesti taas koulumaailmaan ja se on saanu aikaan melkoisen monenlaisia tunnelmia, mutta lopputulos taitaa kuitenkin olla se että alan pikkuhiljaa viihtymään. 

Ei ehkä hirveästi muuta vielä, totuttelua. Paitsi että jos joku keksii vaihtoehtoja mihin voisin täältä muuttaa niin kertokoon ilomielin! En ollenkaan tykkää siitä että Ikea on mun lähikauppa ja seuraavalle (joka on ABC) on matkaa yli 3 kilometriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti