17. syyskuuta 2012

Kerrankin mulla olisi paljon kuvia. Tuntuu etten oo niin kamalan hyvä enää kertomaan asioita, ja tällä hetkellä olen juuri tarpeeksi kipeä jotta maailman kauneus ei jaksa niin hirmuisesti edes kiehtoa, vaan suurempi osa keskittymiskyvystä menee tukkoiseen nenään ja korviin. Istun junassa matkalla kohti Kuopiota, viikonloppuna tuli vietettyä aikaa perheen kanssa, katsottua kolme elokuvaa, käytyä verikokeessa, juhlittua syntymäpäiviä, tehtyä kahden tunnin kauppareissu Milan kanssa ja soitettua paljon pianoa. Sanoisinko siis että onnistunut viikonloppu. 


(tässä on kuva uuden huoneeni peilistä)

(pohdin pitkään annanko tämän kuvan olla tässä, mutta koska hiukset näyttää niin kivan lyhkäsiltä niin päätin antaa. en oikeasti näytä tuolta) 

Viime tiistaina käytiin viittomaharjoittelun merkeissä keilaamassa. Epäröin vähän mukaan lähtemistä, mutta onneksi lähdin. Keilaaminen oli kivaa ja yllätin itseni kun se pallo ei mennytkään joka kerta keilojen ohi vaan tein jopa täyskaatoja (täysin vahingossa, mutta silti). Viittominen oli kuitenkin koko reissun pointti ja jatkettiin vielä samaa rataa kaupassa itse keilaussession jälkeen. Saatiin paljon katseita osaksemme ja meillä oli tosi hauskaa! (voisitte ehkä tästä tekstistä päätellä että osataan tosi hyvin viittoa, mutta älkää antako sen hämätä, nimittäin ei todellakaan osata, sormiaakkoset on kovassa käytössä ja kaupassa etsin esimerkiksi "ruskeita maitokarkkeja" eli suklaata ja "sokerileipää" eli keksejä)

(oikeesti osa niistä keltamustistakin kengistä olisi ollut ihan sopivia, mutta nää oli vaan niin söpöt että valitsin ne!) 


(olen johdossa! ja itse asiassa voitinkin meidän radan kesken, jee! huomatkaa että kuvaushetkellä vuorossa on mr bond)Tässäpä vielä jonkinmoinen kuvakollaasi jonka väkersin mukanaolleiden viitojakeilaajien käsistä. Suurimmassa osassa kuvia poseerasi Iris joka sattui istumaan mua vastapäätä, mutta tähän kollaasiin eksyi muutama muukin. Rajailin kuvia käsiksi tarkotuksella niin ettei kenenkään naamaa näkyisi kun en jaksa alkaa kyselemään lupia tätä varten nyt. 

(en ole ihan varma mitä näissä kuvissa viitotaan, mutta ensimmäisessä kuvassa lauletaan Kunta hoitaa -laulua viittoen, menossa "hyvinvointia edistää" -kohta. kakkoskuvassa on kirjain K, keskellä joko v-kirjain tai ihan muuten vaan peace, viittomakielinen taputus ja joku epämääräinen, mikkihiiripaitakuvassa on luultavasti kyseessä joku kirjain ja alimmassa kuvassa on i)

Eilen meillä oli kylässä vähän porukkaa koska vanhenin lauantaina täyteen 20 ikävuoteen. Ensimmäinen kuva on vallan söpö, joskin niin vastavaloon otettu että sen muokkaaminen tuntui lähes mahdottomalta niillä taidoilla jotka minulla on. Kuvassa siis isä ja Mila. Sitten koitti maanantai ja lähtöpäivä. Olen kipeänä pitkästä aikaa enkä meinaa osata olla kipeä. Teen liikaa ja kaikki ärsyttää. Äiti tulee Akun kanssa perjantaina Kuopioon ja sitten saan ne tavarat joita en itse jaksanut kantaa. Kuvassa ne jotka jaksoin. 

(tiedän että mun jalat näyttää irrallisilta ja maha suurelta. syytän tuulta joka liehutti paitoja)

Tässä kuvassa olen kipeä ja istun maassa odottamassa junaa äidin kanssa. Ei kai oikein muuta kerrottavaa. Kipeys näkyy. Ja rasta jonka äiti nimesi Malviinaksi. 


Nyt matkustan. On niin luksusta kun junassa on netti. Matka-aikaa jäljellä noin 

2 kommenttia:

  1. voi hitsi, oletpa viehättävä ja kiltin näköinen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, piristit päivääni huimasti!

    VastaaPoista