27. syyskuuta 2012

Nyt on ainaskin kuvia! Ei mitään ihmeellistä, mutta elämää. Ja se on kai itsessään kuitenkin jo aika ihmeellistä. Olen yllättynyt siitä miten paljon oikeastaan tykkäänkin asuntolaelämästä, siitä semmoisesta yhteisestä ajasta jota täällä on ihmisten kanssa paljon, siitä miten ei tartte tuntea itseään yksinäiseksi. Meillä on aivan mahtava luokka, mutta asuntolaihmisten kanssa, oman ja toisten luokkalaisten, tuntee ihan erilaista yhteenkuuluvuutta kun ei enää jaksa edes miettiä miten päin on, täällä sitä on vaan eikä tartte olla mitään muuta.  

Tällä hetkellä asuntolalla erittäin IN on Ligretto ja neulominen. Käsitöiden tekeminen yhdessä on tosi mukavaa ja Ligretto on mahtava, joskaan ei niin kovin rauhaaluova tai mielentilaa tasoittava peli. Ligretosta ei ole tähän hätään kuvia (ei sitä pelatessa yksinkertaisesti kerkeä ottamaan kuvia), mutta eräästä käsityöhetkestä tallentui kameralle muutama. 

(Miian hamahelmet)

(minun jalka)


(Sannan sukanalku joka tosin tällä hetkellä on jo ihan kokonainen sukka) 

En vieläkään tee minkäänmoista huonepostausta tai muuta semmoista vaikka oikeastaan suunnittelin semmoistakin vähän. Viihdyn huoneessani niin hyvin ja se on niin kotoisa että haluaisin ehkä jakaa sen muidenkin kanssa, mutta järkevien ei-keltaisten kuvien saaminen sieltä tuntuu lähes mahdottomuudelta. Tässä kuitenkin kaksi pientä palasta, molemmat pöydästä.

(käsityönurkka ja peili josta olen kiitollinen) 

(mun huoneesta paloi sulake ja olin ilman sähköä 2 päivää, paitsi että kävin toki lataamassa puhelinta ja tietokonetta alakerrassa. sain naapurilta lainaksi kynttilöitä ja se tuntui lähes elintärkeältä. olen päällystänyt ikean lastenosastolta ostetun pahvilaatikoston tiimarin lahjapapereilla)

Tänään varhaiskasvatustunnilla oli aiheena sosiaalinen media ja me tehtiin oma telkkari. Tässä muutama vaihe meidän työskentelystä asuntolan olohuoneessa, minäkin eksyin pariin kuvaan (oikeesti olin niissä ihan tahallaan, en ees eksynyt). 

(saatiin pienessä hetkessä suuri sotku aikaan sohville, luulisi että suurempikin ihmisryhmä olisi asettunut taloksi) 

Ja koulun jälkeen me käytiin vähän ottamassa kuvia. En ehkä voi sanoa että "lähimetsässä" koska asutaan siinä metsässä, mutta no tuossa koulun vieressä otettiin muutama kuva. Kuvissa on Sanna (ja joissakin myös minä) joka on mun tärkeä ihana ja jota ilman en ehkä pysyisi niinkään järjissäni tai järjettömämmissäni täällä. Eikö Sanna ookin söpö? 

(metsä) 

(syksy) Ja huomenna saan vieraan Ryttyläajalta, sitä odotan innolla. Odotan myös ensi viikkoa vaikken olekaan ihan varma miksi. Ensin kuitenkin huominen joka tulee varmaan olemaan mukava, saan vihdoin nukkua. Univelkaa on tullut viime öinä kerättyä enemmän kuin tarpeeksi. 

4 kommenttia:

 1. haha tuntuu ehkä vähän hassulle kommentoida joka paikkaan, mutta silti, RAKASTAN näitä kuvia, niistä saa ihan hirveesti inspiraatiota ja syksytunnelmaa!! vitsi olis parasta oppia viittomaan myös :) ja oot ihan huikaisevan suloinen noissa kuvissa ja jotenkin niin iloisen oloinen tai siis semmoinen elämästänauttiva haha en tiiä kuulostaa ihan pöljälle mutta niin!! :)

  VastaaPoista
 2. Eeeeeikä kuulosta pöljälle. Ja kiitos! Elämästänauttiva koitankin olla, joskus osaan vähän paremmin ja joskus huonommin, mutta täällä sen osaaminen on loppujen lopuksi osoittautunut aika helpoksi, välillä. Ja viittominen on kyllä ihan parasta!

  VastaaPoista
 3. Löysin vasta äsken about pari minaa sit sun blogin ja on pakko sanoa että sulla on ihana aidon ystävällinen hymy, siis sellainen lempeä et iteki tekee mieli hymyillä:D ja et oon parina viime kuukautena käyttänyt paljon aikaa viittomakielen opiskeluun täysin huvin vuoksi, joten sun blogi nappaa siinäkin mielessä. Eipä mulla muuta, sait uuden vakkarilukijan:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäät tästä blogista! :) Aika harvoin nykyään kyllä jaksan mitään kirjotella, pitäis ehkä olla ahkerampi. Viittomakieltä täällä ei kyllä hirveesti ilmene, mutta ehkäpä joskus taas. Viimeistään vaikka sitte kun valmistun ensi keväänä. (niin ja jos/kun kommentoit niin olisi tosi ihanaa jos haluaisit kommentoida ihan vaikka uusimpaan postaukseen kun muutoin mun pitää selata KAIKKI postaukset läpi että löydän kommentin...)

   Poista