7. syyskuuta 2012

Pari viime päivää olen keskittynyt ajatuksiin hiuksista ja uudesta huoneesta. Onhan se tavallaan pinnallista, mutta on se myös kivaa ja hyvää mieltä tuottavaa. Huone tarvitsee vielä jotakin, mutta täällä viihtyy vallan loistavasti jo nyt. 

Hiukset puolestaan olivat aika surkeassa kunnossa rastojenpoiston jälkeen, joten melkein hetken mielijohteesta päätin raaskia käydä kampaajalla eilen. En myöskään sietänyt enää vaaleanoranssia väriä, joten värjäsin hiukset myös. Paketissa luki jotakin punertavanruskeasta, mutta olisihan se pitänyt arvata että punaiset niistä tuli - taas kerran. Ei se mitään, punainen on kiva.  


Yritin ottaa myös huoneesta kuvia, mutta seinät on vielä niin valkoiset ja pöytä sikin sokin että taidan jättää tuon homman myöhempään kertaan. Tässä kuvassa tosin näette sänkyni ja yhden niistä valkoisista seinistä.

Huoneen ja hiusten lisäksi elämääni kuuluu toki muutakin kuten lauantaisen nuortenillan odotus ja koulu joka on kivaa. Innostun koulusta välillä ihan yhtäkkiä huimasti ja se on mahtavaa. Viittomakieli saa aina hyvän mielen aikaan. Ja ensi viikolla matkustan kotiin koska täytän 20 vuotta. 

4 kommenttia:

  1. ihanat hiukset!! ♥ ja tää uus ulkoasu on myös tosi jees :-)

    VastaaPoista
  2. oi tiiätkö nuo hiukset sopii vielä vaan paremmin, en ymmärrä miten sulle sopii niin hyvin kaikki erilaiset! mutta nuo on aivan upeat ja punanen on mun mielestä hyvä valinta! :) hihi huonepostausta odotellessa ja viittomakieli kuulostaa niin upealle :> oioioi pidä inspiraatiota yllä! :)

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos! Hiuskehuista ja siitä että jaksat aina niin ihanasti kommentoida.

    VastaaPoista