6. tammikuuta 2013

Olen Kaliforniassa! 

Täällä on lämmintä ja kädet tuoksui kesältä lasten kanssa ulkona leikkimisen jälkeen. Olen nähnyt kolibreja, se oli hämmästyttävää. 

Vaikka Suomessa on hyvä olla nyt varsinkin niin ei mua kyllä oikeasti haittaa olla täällä. On vaan ihan tosi kivaa päästä olemaan. Enkä ole sitäpaitsi koskaan ennen käynyt näin kaukana ja jo siksi tuntuu uskomattomalta. 

Maailman toisella puolen. Käytiin tänään tuollaisessa paikassa jossa sai valita maalattavan asian (semmoisen keramiikkajutun) ja sitten maalata sen. Tykkäsin olla siellä vaikka meteli olikin aikamoinen kaikkien paikalla olevien lapsien ansiosta. Silti, värejä ja luovuutta. Kyllä kiitos! Muutenkin koko matka on mennyt hyvin. Lensin tänne torstaina, lennot oli pitempiä kuin tajusinkaan, nukkuminen ja oleminen muutenkin oli vaikeaa ja New Yorkissa sain todellakin juosta jotta kerkesin koneeseen. Kerkesin kuitenkin, minuutilleen. Matkalaukkuni ei, ja sainkin sen vasta tänään aamupäivällä. Tuntuu etten halua käyttää noita yli kaksi vuorokautta putkeen pitämiäni vaatteita enää ikinä. 

Nyt on kuitenkin kaikki hyvin ja aikaa täällä jäljellä vielä melkoisesti. Jaksan koko ajan vaan katsella ympärilleni ja ihmetellä. Tänään poimin kotiintulomatkalla mukaani jättimäisen kävyn joka Rudolfin mukaan oli kuitenkin vain "medium". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti