17. syyskuuta 2013

Paljon tavallisia päiviä ja silti kaikki tuntuu uudelta ja ihanalta... Tuntuu hassulta kun vaikka aamulla väsyttää kamalasti herätä ennen seittemää, koulujutut ei aina jaksa niin paljon kiinnostaa, luokissa on hirmusen kylmää juuri sillon kun villatakki jäikin kotiin ja aina vaan väsyttää, niin silti kaikki tuntuu kivalta. 

On paljon tavallisia päiviä eikä se ollenkaan haittaa. Ne tuntuu oikeestaan aika kivoilta, mutta kaikkea kuitenkin varjostaa odotus, ihan hyvällä tavalla siis, ja pahvilaatikkoröykkiöt kotona. Elämässä on paljon kivoja ja isoja ilonaiheita, ja aika menee tosi nopeesti. Sunnuntaina minusta tuli taas vuotta vanhempi, ensi viikonlopuksi matkataan Vantaalle pakkailemaan mun tavaroita ja sitten jo päästäänkin muuttamaan. Niin kivaa! 

Tänään kuitenkin oli semmoinen normaali päivä jonka olen jo pariin otteeseen maininnut. Me käytiin koulun jälkeen kaupassa, leivoin ekaa kertaa koskaan muffinsseja tai kuppikakkuja tai millä nimellä niitä sitten pitäisikään kutsua. Välillä tiskasin ja sitten tehtiin kuorrutusta joka ei kylläkään asettunu ollenkaan niin nätisti kun toivoin. Sen jälkeen oli vuorossa Juksun häkin siivoaminen. Olin enemmän kun tyytyväinen työnjakoon kun Jenna siivoili asumusta ja minä viihdytin Juksua. Se oli söpösti kookoksenkuoren sisällä ja mun kädessä vaihtelevasti. Oli ihanaa pitää sitä niin kauan ja olla ihan innoissaan siitä kun se on niin söpö! Kattokaa nyt itte, tässä kuvassa Juksu kurkkaa. 


Ja sitten oli hyvä päästä taas omaan siistiin kotiin möyrimään ja olemaan tosi söpö! Juksu kurkkaa taas. 


Me jatkettiin syömällä tortilloja ja kattomalla telkkaria. Vaikka maha on ihan täynnä kolmesta isosta tortillasta, niin silti ootan jo sitä että on iltapala-aika ja saan syödä leipää ja juoda teetä jonka hienouden tajusin taas eilen. Muumimuki, tee ja hunajaa on niin nams! Muumimuki lähinnä sen täydellisen koon puolesta teenjuontia ajatellen.


Tänään ostettiin kahta teetä. Toinen on tuttua ja turvallista ja taatusti hyvää Keisarin morsianta, toinen taas on uusi kokeilu. Ei kai sitä nyt voi olla ostamatta kun on jotain ihan uutta teetä joka näyttää tuolta ja jonka pitäisi maistua vaahtokarkilta. Hunaja on unkarilaista ihan vaan siksi että se oli halvinta. 

Oi syksy ja teehetket. Ois ihanaa kutsua ihmisiä uuteen kotiin kylään teelle. Saa tulla jos liikkuu Kuopiossa! 


1 kommentti:

 1. Teen ostaminen on ihanaa. Minun turvateeni on Nordqvistin Onnen Elefantti ja uudessa kokeilussa Pirkan Chai-tee. Suosittelen kumpaakin.
  Kerrot elämästä niin mukavasti, tuttavallisesti ja vähän turvallisen lämpimästikin. Ihan kuin istuisit nojatuolissa jalat pöydällä ja joisin höyryävää juomaa juttujasti kuunnellen.
  Juksu on kovin sulo vaikka en yleensä tuollaisista pikkuotuksista välitäkään.
  Hyviä energioita sinulle!

  -Jenni Eveliina

  VastaaPoista