7. tammikuuta 2014

Blogihiljaisuutta blogihiljaisuuden perään... Aina uuden postauksen kirjoitettuani aattelen että olipas kiva kirjottaa ja tulipas hyvä mieli, pitäis tehdä näin useamminkin. Ja sitten en kuitenkaan tee. En lupaa nytkään ryhdistäytyä, mutta hei taas kuitenkin. 


Paljon asioita tapahtui viime vuonna, vaikkei tästä nyt olekaan tarkoitus tulla semmoista viime vuoden muistelupostausta. Mutta tärkeimpänä asiana voisin sanoa sen että alettiin seurustelemaan Jennan kanssa. Tein myös kaksi kivaa ulkomaanmatkaa (Kaliforniaan sekä Norjaan) ja niiden ansiosta vietin kuitenkin yli kuukauden ulkomailla kuluneenakin vuonna. Suoritin kaksi työssäoppimisjaksoa joista ensimmäinen ei mennyt ihan niin hyvin ja toinen meni parhaalla mahdollisella tavalla. Olen oppinut paljon itsestäni, saanut taas opiskeluita vuoden eteenpäin (nyt olen puolivälissä!), muuttanut ensimmäiseen omaan kotiini asumaan ja hankkinut lemmikkejä ekaa kertaa ikinä itse (oli mulla siis marsu ku täytin 10v). 


Joululomalle lähtiessä tuli taas yksi suru-uutinen lisää. Viime vuosi oli aika surullinen mitä menetyksiin tuli, ja tämä oli kaikista lähimpänä mua itseäni. Meidän pieni rakas Juksulainen kuoli puolivuotiaana ilman että tiedettiin ollenkaan miksi tai miten. Ikävä on edelleen ihan huiman kova, mutta samalla mieli on kiitollinen että saatiin pitää Juksu edes vähän aikaa. 


Surusta huolimatta saatiin itsemme kasaan ja lähdettiin ensin Varkauden ja Pieksämäen kautta kohti Vantaata joulun viettoon. Oli ihanaa olla joulu ihan kotikotona, ja oli ihanaa että myös Jenna oli mun mukana. Alla on meidän äidin kirjoittama jouluaaton ohjelma - se taisikin toteutua oikeastaan kokonaan juuri noin, ja mikäpä olisikaan oikeastaan tuon parempi joulu? (no okei, lunta ois voinu olla...) Saatiin paljon yhteisiä lahjoja mikä tuntui oikein kivalta - lisäksi ne oli hyvin hyvin tarpeellisia. Onneks tuli sentään omiakin paketteja, yksi toivotuimmista ja inspiroivimmista lahjoista mun kohdalla oli uudet värikynät! Lähestulkoonkin samanlaiset kuin edellisetkin ihan loppuun kulutetut, parhaat siis. Nyt on ilo taas piirrellä, varsinkin kun sain ihanan luonnoskirjankin. 


Uusi vuosi me puolestaan vietettiin kotona aika rauhallisissa merkeissä. Kateltiin telkkaria, piirreltiin ja käytiin puolen yön aikaan parvekkeella kattelemassa raketteja ja pussailemassa. Poltettiin myös parit tähtisädetikut ja kauhisteltiin ihmisiä jotka ampu raketteja metsän vieressä ihan liian vaarallisessa paikassa! 


Ja melkoisen pian heti vuoden vaihteen jälkeen, toinen tammikuuta, matkamme vei kohti Jyväskylää alla näkyvän varustuksen kanssa. Arvaako kukaan tässä vaiheessa mitä kenties mentiin hakemaan? 


Noniin, meillepä muutti uusi karvapalleroinen! Sen nimi on Ninni, ja toisin kuin Juksusta ja Viuhdista aikanaan niin Ninnistä en kirjoita erillistä esittelypostausta. Sen sijaan voitte visitoida täällä mikäli haluatte tietää ja nähdä enemmän! 


Musta on tullut ihan hamsterifani ja iltaisin ollaankin sitten tutustuttu Ninnin kanssa. Lisäksi ollaan kehitelty lista että mitä ruuaksi hamsuille minäkin iltana, ja mä aina ihan innoissani leikkelen porkkanoita ja viinirypäleitä näteiksi kuutioiksi pikkuisille, nehän ihan varmasti osaa sitä arvostaa! Yhtenä iltana leivottiin kans herkkutikkuja ja -keksejä, ne näytti maistuvan tosi hyvin. 


Tänään jatkui taas koulu. Omalla tavallaan sekin on ihan kivaa, en vaan ollenkaan tykkää aikasista herätyksistä ja siitä tunteesta että pitäisi olla menossa heti heräämisen jälkeen. Monena aamuna todellakin vaan käpertyisin mieluummin lämpimän peiton alle meidän ihanaan sänkyyn (ostettiin ihana uusi sänky veronpalautusrahoilla!). 

Sellaista elämää tänne siis juuri nyt, toivottavasti suhteellisen pian vähän mielenkiintoisempia kuvia ja juttuja! 

1 kommentti:

  1. No olipas ihana lukea blogia ja katsoa lämpimiä valokuvia. Ja Ninni on tosi söpö. Onnea teille kaikille tälle vuodelle ja halataan kun tavataan. Äitiliini

    VastaaPoista