17. tammikuuta 2014

Kaikki varmaan sen tietääkin, ja säästä varmaan on turha puhua, mutta ulkona on tosi kaunista! Puut on ihan valkoisessa huurteessa, maassa on lunta, taivas on sininen ja auringonvalo ehkä juuri kauneinta. Harmi ettei sitä kestä hirveän montaa tuntia päivisin. 


Koulu on alkanut tuntua taas edes hippusen kivemmalta. En tiedä johtuuko se uusista ideoista, valon lisääntyvästä määrästä vai ihan muuten vaan uusista ajatuksista ja asenteista. Viikot kuluu joka tapauksessa nopeasti, ja se ainaskin on positiivista. 


En oikein ole pysähtynyt ajattelemaan tulevaa vielä, jotenkin on tuntunut että tämä koulu on se kaikki kaikessa ja sitä nyt kestää kuitenkin vielä niin pitkään että ei tartte ajatella muuta. Ja tottahan se onkin, mutta samalla tuntuu kivalta huomata että yli puolet opinnoista alkaa olla tehtynä. Ihan oikeasti minullakin varmaan on jo ihan tässä lähivuosina suoritettuna tutkinto, vihdoin! 

Tänään on taas muutenkin valoisaa, vaikka aurinko painuikin jo mailleen. Viikonloppu, taikatalvipuut, omat rakkaat, jo aika pitkät hiukset, oma koti. Joskus aina ihmettelen miten minunkin elämästä on voinut tulla näin ihanaa! 

1 kommentti: