14. helmikuuta 2014

Koska olin tänään koulujuttujen takia kaupungilla muutenkin (kävin tekemässä haastatteluja, se pitää mainita koska haastattelin huipputyyppejä ja koska se kuulostaa niin hienolta), niin jäätiin sitten vähän kiertelemään ristiin rastiin. Semmoisesta terveyskaupasta mukaan tarttui hamstereille vähän lisää ruokavalioon, ja sen jälkeen olikin mielenkiintoiset ruuansekottelut kotona tiedossa. 


Vaikkakin oltiin jo melko väsyneitä niin kirppiskierros tehtiin silti, ja löytyihän sieltä oikein kivoja juttuja! Hamsterikortti (josta voi leikata tekstit pois ja laittaa hamsteriseinälle), muovipurnukka hamstereiden ruualle (se oli ainoa asia mitä oikeasti etsittiin!), minulle uusi ihana olkalaukku (ei nyt niin tarpeellinen mutta ei se paljoa kyllä maksanutkaan) sekä ihana Pikku Prinssi -soittorasia, voiko kauniimpaa ollakaan? 


Ehkä viikko sitten laitettiin yrttejä kasvamaan (okei minä en kyllä auttanu siitä hommassa tippaakaan) ja tänään huomattiin ekat vihreät versot! Voi kun ne on söpöjä! Mainitsemisen arvoista on toki myös että kattokaa miten kiva olkkarin matto meillä on. Kaikkea pientä kivaa, ja jalkakipua kaikesta kävelystä, hyvä päivä siis! Huomenna lähdetään pienelle reissulle ja sitten taas jatkuu arki hetken aikaa. Kaunis arki täynnä pieniä ihmeitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti