9. helmikuuta 2014

Tältä maailma näytti aamulla kun heräsin. Makuuhuoneessa on tapahtunut suuri muutos, ja koko koti on muutenkin aivan ihana, mutta siitä lisää joskus toiste. 


Pakollisten aamupötköttelyiden jälkeen lähdettiin liikenteeseen. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli kirpputori ja minä löysin vihdoinkin talvitakin! Pari vuottahan sitä on vasta tullut etsittyä. Vanha takki on ihana ja pysyy käytössä edelleen, se on vaan vuorettomana (ja kymmeniä vuosia vanhana) pikkusen vilpoinen pakkaskeleillä. Tätä uutta ei oltu hinnalla oikeastaan pilattu, 8 euroa siitä maksoin, varsinkaan kun miettii että se on täydellisen kokoinen ja tuntuinen ja näköinen ja juuri kuin minulle tehty. 


Välivisitointeja tehtiin kauppoihin josta saattoi löytää Jennan projekteihin sopivia juttuja (painoja, kohoja ja sen sellaisia), minä sain heijastimen ja suklaapatukan sekä Hello Kitty -laastareita. Sitten suunnattiin Ikeaan minne alun perinkin tarkoitus oli mennä. Alla olevassa kuvassa ihailen tai haaveilen värikkäistä matoista joihin meillä ei ole varaa. 


Kärryyn kertyi tavaraa enemmän kun pitkään aikaan, ja väriteemaksi muodostui vihreä. 


Tyytyväisenä työntelin kärryjä, kotiin uusia juttuja! Löytyikin vaikka mitä, ainaskin leipälaatikko alennuksesta (oi vihdoin!), aiemmin ostetuille yrteille purkki, pari kukkasta ja niille ruukut, lamppu ja lampunvarjostin keittiön pöydän päälle ja makkariin semmoinen pieni pöytä/taso joka täyttää juuri sopivasti erään pienen kohdan. 

Oli kiva päivä, kierrellä vaan ympäriinsä ilman minkäänlaista stressiä tai kiirettä. Oli myös ihana tulla kotiin, laitella tavaroita paikalleen (lampun asennukseen jouduttiin soittamaan apuvoimia) ja nyt tuoksuu ihana juuri paistettu makaronilaatikko! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti