29. huhtikuuta 2014

Me käytiin viikonloppuna mummulassa. Outoa ettei ole tavallaan pitkääkään aikaa siitä kun viimeksi laittelin mummulakuvia, kun lapsena siellä pääsi käymään paljon paljon harvemmin. Nyt asutaan lähempänä joten kyläily on helpompaa, onneksi. Mummula on ihana paikka! 


Me käytiin paljon valokuvaamassa (satoa niistä reissuista näette hippasen myöhemmin), ajelemassa, ihastelemassa ja kirppistelemässä. Lisäksi vierailtiin sukulaisten luona ja sain kuulla taivasteluita kasvamisestani. Ihan positiivista kyllä että olen kasvanut ja muuttunut, viime tapaamisesta kun taitaa olla ainaskin se kymmenen vuotta. 


Ja voi että miten tuli kevätolo kuluneena viikonloppuna! Aurinko paistoi lämpimästi, luonto alkoi herätä, ja jotenkin oli sellainen sopiva rauha. Kevätrauha. 


Kuten aiemmin jo mainitsin, niin tehtiin reissuja ympäri ämpäri, käytiin esimerkiksi ihailemassa upeaa auringonlaskua järven yllä ja haettiin vettä ihan oikeasta luonnonlähteestä. 


Lauantaina tehtiin sitten päiväreissu Ylivieskaan (vielä reilun sadan kilometrin päähän), koska siellä oli hamsterinäyttely. Meni ihan kivasti, ja tästä kirjoittelin enemmän hamsteriblogini puolella, mutta laitan nyt yhden kuvan tännekin. Minut voi bongata kuvasta aikalailla oikealta, kun olin näyttelyssä ulkomuotokääpiöhamstereiden sihteerinä! Oli mukavaa hommaa, vaikka näyttelypäivä itsessään väsyttikin ihan kiitettävästi. 


Sunnuntai oli leppoisa, ja sitä lauantain jälkeen kaipasikin. Leivottiin munkkeja, tai pikemminkin mummu leipoi ja me toimittiin hyvinä koemaistajina. 


Lopulta piti lähteäkin, ja se tuntui harmilliselta sekä haikealta, vaikka omaan kotiin olikin kiva taas palata matkanteon jälkeen. Sinne jäi mummu ja pappa vilkuttelemaan, ja on niitä vaan taas kerran ikävä. Onneksi ei ole niin hirveän pitkä välimatka, joten kylään voi taas joskus poiketa helpommin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti