8. heinäkuuta 2014

Muutos. Nimittäin hiuksissa. 

Jenna halusi vähän lyhyemmät hiukset, tai lähinnä kuivat latvat pois, ja mulla oli sama idea. Vietiin ulos peili ja leikkasin järjestelmällisesti kuivia latvoja pois ensin Jennan ja sen jälkeen omasta päästäni. Sitten katosi järjestelmällisyys mitä omien hiusteni leikkaamiseen tuli, ja hiukset lyheni enemmänkin kuin muutaman sentin latvoista. 

Hiuksia lähti paljon. Ne oli niin huonossa kunnossa että olikin jo ahdistanut. Vaikka samalla ne oli kyllä pitemmät kuin tosi moniin vuosiin. Silti halusin leikata ne. Ja nyt vaan sattui olemaan sopiva hetki. 

En oikein tiedä olenko yhtä söpö enää, enkä enää ainakaan oikein voi kätkeytyä hiusten taakse samalla tavalla. En voi enää tehdä monipuolisia kampauksia (sikäli kun niitä koskaan teinkään), mikä lienee suurin menetys, mutta onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara - ja minun kohdalla vielä melko nopeasti uusiutuva sellainen. 

Nyt on joka tapauksessa keveä olo ja hyvä mieli. Korvakorut näkyy taas edes jotenkin jos ne laittaa korviin, ja lyhyiden hiusten kanssa huivit saa jotenkin ihan uuden merkityksen. Vaikka ei kesähelteillä kai oikein huiveja hirveästi käytetäkään, mutta ompahan nyt kuitenkin sitten vilposampi olo muutenkin. 

Kuvassa hiukset on kovinkin likaiset, ja heti hiustenleikkuun jälkeen suuntasin suoraan saunaan. Nyt on puhtaat hiukset ja aamulla pääsen laittamaan nämä jotenkin söpösti. Jos kuvausinto jatkuu samanlaisena kuin tähän saakka tänä kesänä, niin varmasti tulee uusista hiuksistakin parempia kuvia. Etenkin sen jälkeen kun ne on taas värjätty. 

Tämä oli kuitenkin toivottu muutos vaikka vähän hämilläni vielä olenkin. Pitää opetella laittamaan hiukset uudelleen. Se on kivaa. 

4 kommenttia:

 1. Ne ovat niin kivat! Tosi söpöt mielestäni!

  VastaaPoista
 2. On aivan pakko kysyä, kun tässä ohimennen selailen, että onks toi pitkähomma rasta? Joka tapauksessa kiva tukka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hiuskehuista! Ja on tuo pitkula rasta, jätin sen siihen kun noin vuosi sitten aukaisin muut rastat. :)

   Poista