23. elokuuta 2014

Eilen unohdin kameran kun käytiin kansainvälisillä suurmarkkinoilla Kuopion torilla ja se harmitti. Markkinat oli suuret, siellä oli paljon katseltavaa, haisteltavaa ja ostettavaakin. Sen lisäksi että sain aikaisen synttärilahjan jo pitkään haluamani korun muodossa, meille muutti myös muutama kukka. Koska ei itse varsinaisesti olla niitä viherpeukaloimpia, niin saatiin onneksi apua kasvien istuttamiseen. 

Istuttamisen lisäksi napsin kuvia ympäri kämppää myöhemminkin. Tallensin pieniä kohtia, arkisia asioita. Siksi tämän postauksen teema kai voisikin olla jonkinlainen kuvien sekasotku. 






Sen jälkeen kun oltiin viherpeukaloitu tarpeeksi (tai siis nuo kaksi muuta viherpeukaloi ja mä otin kuvia), niin vietettiin pientä piknikkiä meidän olkkarin matolla, koska keittiönpöydän tuolit on suurin osa kipeästi liimauksen tarpeessa eikä niiden kantavuudesta ole aina ihan varmuutta. 


Meidän kotona iltoihin kuuluu myös olennaisesti hamsteritouhut. Ninni pääsi eilen (niinkuin yleensä lähes joka ilta) juoksemaan lattialle omaan aitaukseensa. Meidän söpö ja kaunis pikkunen otus. Kaikki hamsut sai maissia, ja kaikille se näyttää olevan aika herkkua. 




Koska osa kuvista oli vähän liian sinisiä niin muutin ne mustavalkoisiksi. Niiden tunnelma muuttui jotenkin erityisen kauniiksi. Kasvit tuo hirveästi lisää viihtyisyyttä ja tunnelmaa, juuri semmoista kun haluankin meille. Nämä on yksiä ihan lempprikohtia meidän kotona nyt. 




Joskus mietin että meillä on kamalan sotkuista, mutta ei kai meillä oikeasti olekaan. Jotkut paikat on ikuisesti vähän hallitun sekaisuuden alaisena. Vaikka ne jotenkin siistisi, niin ne ei syystä tai toisesta pysy kovin järjestelmällisinä kuitenkaan. Tällasia on esimerkiksi eteisen naulakko ja sänky. 



Meidän vaatekaappien oviin muutti lintuja oksineen, vaikka aluksi olin mitään sisustustarroja vastaan. Mutta nämä on kauniita jopa. Tuovat lisää juuri sopivaa tunnelmaa makkariin. Tykkään siitä että meidän kodin pohjaratkaisu on sellainen että makkari on ihan eri puolella kuin keittiö ja olohuone eikä sinne näe ellei erikseen mene katsomaan ja kurkkimaan. Sen kuuluukin olla vähän sellainen paikka jossa ei olla vieraiden kanssa vaan joka on vaan meidän. 


Meidän seinillä on karttoja tällä hetkellä kaiketi kolme kappaletta. Ja sitten on vielä karttapallo. Me tykätään aika paljon kartoista, kuten tästä varmaankin voi päätellä. Ensimmäinen kartta on "missä olen käynyt, missä asunut" -kartta ja toinen on Postcrossing-seinällä sijaitseva kartta kaikkien saapuneiden postikorttien keskellä. 



Haluaisin kovasti ottaa hyviä kuvia meidän koko kämpästä ja kaikista huoneista nyt kun täällä alkaa olla jotenkin mun mielestä "valmiimpaa", ei enää turhia laatikoita näkyvillä oikeastaan ollenkaan. Ihan hyvin, ollaanhan me täällä jo kohta vuosi asuttu. 

Tämä joka tapauksessa tuntuu kodilta, tänne on kiva kutsua ihmisiäkin joskus, ja täällä on hyvä olla. Oma paikka maailmassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti