5. elokuuta 2014

En oikein tiedä mihin kesä loppuu. Siihenkö kun koulu alkaa maanantaina vai siihen kun ei ole enää näin tukahduttavia säitä? Nämä kuitenkin voi varmasti vielä laskea kesäkuviksi ja kesäkuulumisiksi. 

Yhtenä yönä me maalattiin. Oli ihana maalata, ja pitäisi varmaan tehdä niin useamminkin. Haluaisin. Ja aion. 


On ollut kuuma, mutta yhtenä päivänä oli toivottu sade. Silloinkin tosin paistoi aurinko. Ja ukkosti. Ja silti on näin kuuma. Joskus tuntuu ettei tätä oikein enää jaksaisi. Odotan syksyä ja kaulahuivikelejä. Mahdollisuutta pukea villasukat ja huppari. Ilman että paistun.


On myös ollut yöajeluita, muutamaan otteeseen viime päivinä. Tai siis öinä. Musiikkia kovalla, juttelua, pysähdyksiä. Kiireettömiä hetkiä kun on jo hämärää. Se ainakin kertoo syksyn lähestymisestä. Siitä olen onnellinen. 


Tänään lähdettiin iltatorille. Aamu oli huono mutta ilta jo parempi. Hiuksistakin lähti vähän lisää yksi ilta, en tykkää välimuodoista. Alla olevassa kuvassa ei ole muuta kaupasta ostettua kuin aurinkolasit ja hiusväri. Kirpputoreista tykkään. 


Tai no huijasin ihan vähän. Kengistä en tiedä. Ne eivät ole minun. Ehkä ne on kaupasta. 


Torilta sai ilmaista vohvelia ja sen reunalla oli hitusen ahdistava kirpputori (siis torin reunalla, ei vohvelin). Käytiin siellä kuitenkin. Torilla oli myös musiikkia ja tanssia. Tuli ikävä sitä maailmaa. Kävelin suihkulähteen reunalla. 


Torin jälkeen lähdettiin kotiin, mutta tehtiin pieni visiitti kanavalle. Se oli kaunis paikka, mutta kotiin piti päästä pian. Sieltä on kaksi kukkakuvaa. Kukka korvan takana ja kukka rakkausmittarina. Väitti että ei rakkautta, en usko sitä. Huomenna alkaa työt. Ne työt on ihan kivoja, mutta arki ja kunnollisuus ei juuri nyt huvittaisi. Voisin vielä jatkaa lomalla vaikka se onkin ollut pitkä. Kulunut ihan liian nopeasti. Mutta syksy on silti odotettu. Kun kouluun tottuu ja uudet kirpeät syystuulet saa puhaltaa. Tänä vuonna ne saa tehdä suursiivouksen ja toivottavasti tuovat paljon kauniita värejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti