26. elokuuta 2014

Tänään on ollut vähän väsynyt päivä, onneksi poikkeus monien ihan hyvien päivien joukossa. Tänään on satanut ja väsyttänyt ja ei-huvittanut. Mutta on tässä päivässä ollut hyviäkin asioita. Jaksoin herätä aamulla niin aikaisin että vaikka kävin suihkussa niin kerkesin silti syömään aamupalaa ja pysähtyä kuuntelemaan radiota. Kouluakin oli vain neljä tuntia ja siksi olen löhönnyt jättinojatuolissa yöpaita päällä. Aion viettää tässä loppu illan ja syödä paahtoleipää jonka päällä on juustoa ja juoda teetä. 


Eilen meidän kiinanruusu oli puhjennut kukkaan. Luulin että kukka kestää vaan päivän, mutta vielä se on kyllä ihan täydessä loistossaan. Ehkä se katoaa jonakin yönä, yhtä salaperäisesti ja huomaamattomasti kuin ilmestyikin. 


Silti vaikka päivä olisi kuinka väsynyt, niinkuin tämä, meillä on nämä ihanat karvapallerot jotka nyt on pomppineet tämänkin blogin puolelle vähän tiiviimmin. Niiden takia jaksaa joka päivä, tänäänkin olen väsymystilastani huolimatta käynyt höpöttelemässä niille pitkät pätkät, vaihtanut vedet ja napsinut vähän kuvia. On ihanaa kun joku otus tarvitsee - vieläpä noin söpö! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti