16. elokuuta 2014

Yleensä hamsterijutut ja -kuvat pysyttelee hamsteriblogin puolella, mutta vaikka Ninni näissä kuvissa esiintyykin, niin nämä mun mielestä liittyy kyllä muuhunkin. Nimittäin olemiseen, tähän iltaan, hetkeen, päivään, elämään.

Istuskelen iltaa viettämässä, kohta ryhdytään syömään itsetehtyä pizzaa. On lauantai ja viikonloppu on kulunut kamalan nopeasti kun on tottunut kesälomaan. Kesäloma oli hyvä, mutta kai koulukin voi olla. 


Tänään on ollut hyvä päivä, on tullut tehtyä aika sopivasti. Käytiin pelaamassa asuntolalla korttia, kannettiin jättikokoinen uusi nojatuoli (näkyy alemmassa kuvassa) tänne neljänteen kerrokseen ja tehtiin pikareissu Ikeaan. Ollaan oltu, vähän siivoiltu, liimailtu tarroja makkarin vaatekaappien oviin... Tällainen sopiva lauantai. Olen aika onnellinen. 


Koulu ei kyllä huvita hirveesti, ainakaan ajatuksen tasolla. Opinnäytetyö silti jopa huvittaakin, ja tieto siitä että valmistun jo maaliskuussa, lääkehoito kylläkään ei huvita tippaakaan. Elämä huvittaa paljonkin, vaikken tiedäkään uskallanko huomisaamuna lähteä kirkkoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti