29. elokuuta 2015

Muutama höpsö Instagram-kuva, mutta ei anneta sen häiritä. Lisää kuvia voitte katsella tästä linkistä

Tänään oli ostospäivä. Lähdin etsimään uusia hyviä syksykenkiä, siis tennareita tai sen tapaisia varmaankin, ja kuravaatteita. Tai kai niistä pitäisi puhua sadevaatteina tai jonain semmoisina kun ne tulee aikuiselle, mutta kuravaatteet mitkä kuravaatteet. Löysin kyllä paljon muitakin enemmän ja vähemmän, mutta enimmäkseen enemmän, tärkeitä asioita mitä lähdin etsimään. Pitkä päivä mutta ihan hyödyllinen. 

En kai yleensä oikein ole ottanut tavaksi tehdä mitään semmoisia postauksia missä esittelisin mitä olen ostanut. En tykkää muutenkaan kertoa mitä olen ostanut, varsinkaan jos se ei ole kirpputorilta. En tykkää tuhlata rahaa vaan mieluummin säästää sitä, ja vielä vähemmän tykkään kertoa ihmisille kuvien kanssa että olen tuhlannut rahaa - vaikka se sitten olisikin mennyt tarpeellisiin asioihin. Ostin muun muassa silitysraudan, leipälautasia ja leivänpaahtimen, mutta en kuitenkaan ottanut niistä kuvaa. Vaikka leivänpaahdin onkin pinkki. 

Vaikken pidä rahan kulumisesta, pidän kuitenkin yleensä siitä kun saan tarpeellisia ja kivoja asioita. Siitä tulee hyvä mieli kun kävelee uudet kengät jalassa tai kotona jokin huone piristyy uuden asian ansiosta. Ja siksi halusin tulla jakamaan muutaman hyvän mielen asian. 

Tarvitsin syksyyn kengät, sellaiset mitä käytetään silloin kun ei voi käyttää kumisaappaita. Cittarista löytyi ja olivat alennuksessakin. Koska en osannut päättää kumman väriset ottaisin niin otin sitten molemmat. Kävelen kuitenkin ainaskin parin kenkiä puhki kesässä, joten ei ne turhatkaan oikein koskaan voi olla. Totesin kaupassa että nyt voin leikkiä Robinia ja pitää eriparikenkiä. Viereisellä hyllyllä ollut myyjä kuuli sen ja naurahti itsekseen ja mua vähän hävetti. Mutta kivat kengät sain kuitenkin, ja aivan varmasti tulenkin pitämään niitä myös eripareina senkin uhalla että mua pidetään Robin-fanina. 


Seuraava hankinta oli vähän inhottava mutta pakollinen. Inhottava lähinnä siksi että käytin paljon rahaa inhottaviin ulkovaatteisiin jotka saa mut näyttämään melko paljon muodottomalta (tai no, onhan pallokin muoto), jotka hiostaa ja joissa ei ollut edes kovin kivoja värivaihtoehtoja. Mutta koska olen töissä päiväkodissa, niin tiedän vielä kiittäväni itseäni siitä että nyt mulla on kunnolliset kuravaatteet joissa voin hyppiä niissä lätäköissä lasten kanssa sen sijaan että yrittäisin löytää jonkun katosta muistuttavan päiväkodin pihalta aina kun sataa (eli aina näin syksyllä) ja pitäisin vähintään kahden metrin turvavälin jokaiseen lätäkköön jos joku vaikka sattuukin hyppäämään siihen. Eikä kai oikein kukaan näytä kovin hehkeältä kuravaatteissa, eihän? 


Viimeisin kuva on alakerran vessasta ja edustaa ehkä niitä vähän ei-niin-tarpeellisten ostosten sarjaa. En keksinyt enää millä muulla sitä voisi piristää. Ei sisustustarrat kyllä vie kaikumista pois, mutta ompahan nyt vähän kotoisampaa sielläkin. Ja hamstereiden tarvikkeiden pesuamme on pinkki, niin että on nyt sitten seinätarrat ja vauvankylpyammeet oikein sävy sävyyn. Oivoi! 

5 kommenttia:

 1. Iines, Ihana Iines sadevaatteissa ja mainioissa kengissä ja koristellussa kodissa ja.... mitä vielä. On aina niin mukava katsella sun kirjotuksia ja käsitöitä ja vaikka mitä.
  Mä nyt töissä ja on ollut KIVAA!!!!! Varmaan ymmärrät tuon lauseen painoarvon. Palataan asiaan ja halataan kun tavataan. Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyl söpö myös kuravaatteissa..Lähtisin hyppii kuralätäkköön kanssasi..

   Poista
  2. No en ihan kyllä siitä söpöydestä mee vannomaan, mutta koskas lähettäs? Nyt ois taas kuralätäköitä. :D

   Poista
  3. Olet oikein kaunis noissa kuravaatteissa lähden mielelläni kanssasi lättäkköön kuratamineissa! Terveisin kuramies

   Poista